SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 27 decembrie 2015: Novak Djokovic și Roger Federer se luptă cu istoria

ȘTIRILE ZILEI, 27 decembrie 2015: Novak Djokovic și Roger Federer se luptă cu istoria

novak djokovic si Roger federer

novak djokovic si Roger federer
Roger Federer si Novak Djokovic

Cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial, strânse într-un singur loc. Aici!

1. Milos Raonic începe sezonul fără un antrenor. Canadianul Milor Raonic, aflat încă în luptă cu accidentările, va începe sezonul fără un antrenor angajat permanent. El va colabora cu Ricardo Piatti, care îi e fizioterapeut, dar care îl va însoți o perioadă la antrenamente și turnee. În sezonul 2015, Raonic a lucrat cu Ivan Ljubicic, trecut în tabăra lui Roger Federer. Mai mult decât problema cu antrenorul, el este îngrijorat de durerile de spate, care l-au făcut să se retragă și de la IPTL. El speră să poată juca totuși la Brisbane.

2. Djokovic și Federer luptă pentru istorie. Novak Djokovic și Roger Federer se află într-o cursă umăr la umăr pentru a titlul de ”primul tenismen care trece de 100 de milioane de dolari în carieră”. Cu siguranță amândoi vor trece de acest prag psihologic în 2016, singura problemă fiind cine o va face primul pentru a rămâne și în istorie. În acest moment, Djokovic are 94 de milioane de dolari, iar Federer 97,3 milioane de dolari. Pe locul 3 în totul all time al banilor e Rafael Nadal, care are 75 de milioane de dolari.

3. Boris Becker crede că Sampras l-ar fi învins pe Federer. În aceeași carte în care vorbește mai mlt de alții decât despre el, germanul Boris Becker spune că Pete Sampras în forma lui cea mai bună l-ar fi învins pe Roger Federer în forma lui maximă. Cei doi s-au întâlnit o singură dată, în 2001, la Wimbledon, când a învins elvețianul, dar Sampras se afla spre finalul călătoriei în tenisul profesionist. Oricum, astfel de comparații sunt doar de dragul de a face comparații, căci fiecare perioadă are câte un jucător sau mai mulți care strălucesc.



3 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 27 decembrie 2015: Novak Djokovic și Roger Federer se luptă cu istoria

  1. Chestia asta cu banii este ceva relativ! Premiile au crescut din an in an, este imposibil ca un jucator de azi, sa zicem Roger, sa ramana lider la castiguri si peste un an sau doi. Este singurul record pe care sunt sigura ca nu il poate pastra si singurul care chiar nu ma intereseaza!
    Iar Becker…..nici macar nu merita sa ma gandesc la el!

Leave a Reply

Top