SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Eugenie Bouchard s-a antrenat cu o româncă în SUA

FOTO: Eugenie Bouchard s-a antrenat cu o româncă în SUA

bianca andreescu orange bowl

eugenie bouchard bianca andreescu
Biajca Andreescu (stanga), alaturi de Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard a efectuat înaintea Crăciunului un stagiu de pregătire în SUA. Alături de ea s-a aflat și marea speranță a tenisului canadian, care e născută în România.

La doar 16 ani, Bianca Andreescu e considerată deja o viitoare stea a tenisului mondial. Al doilea titlu consecutiv cucerit la Orange Bowl în urmă cu două săptămâni confirmă din plin acest lucru. De-a lungul istoriei doar două jucătoare au mai reușit acest lucru. Una a fost Chris Evert, iar a doua Mary Joe Fernandez, așa că viitorul se anunță frumos pentru jucătoarea născută în Canada, dar care a început tenisul în România, la vârsta de 6 ani. Apoi s-a întors definitiv cu părinții în Canada, acolo unde a intrat în sistemul de pregătire nord-american. Și dacă sunteți tentați să dați frâu liber naționalismelor, vă rog să le țineți în frâu, pentru că nimeni nu pleacă de bine din propria țară.

Cum este una dintre junioarele de mare perspectivă ale canadienilor, aceștia au luat-o alături de Eugenie Bouchard și de alte vârfuri ale tenisului din această țară într-un cantonament de pregătire în SUA.


bianca andreescu orange bowl
Bianca Andreescu a cucerit pentru a doua oara titlul la Orange Bowl

2 thoughts on “FOTO: Eugenie Bouchard s-a antrenat cu o româncă în SUA

  1. ANDREESCU Bianca Vanessa este nascuta in Canada!Cu alte cuvinte, cetatenia canadiana a dobandit-o cand sa nascut in Mississauga ,Ontario.
    Familia sa intors in Romania cu o fata si ganduri mari,dar….restul este istorie.
    Acum,fata este antrenata de Nathalie Tauziat,sub umbrela Federatiei Canadiene de Tenis!

Leave a Reply

Top