SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Roger Federer a turnat o nouă reclamă pentru Lindt. În ciocolată, bineînțeles…

FOTO: Roger Federer a turnat o nouă reclamă pentru Lindt. În ciocolată, bineînțeles…

roger federer reclama lindt

roger federer reclama lindt
Cine nu a visat sa faca asa ceva cu ciocolata?

Viața de campion aduce cu ea și numeroase sacrificii pe care sportivii de top trebuie să le facă. Roger Federer a trecut recent printr-un astfel de ”chin”.

Imaginea firmei Lindt, care produce ciocolată, bomboane de ciocolată și tot ce e legat de ciocolată, Roger Federer merge anual de două-trei ori în laboaratoarele fabricii elvețiene pentru a turna câte o reclamă dulce. Profesionist, se duce, deși nu cred că îi e deloc ușor, pentru că nimănui nu i-ar fi ușor să fie înconjurat de atâta ciocolată, pe care să o modeleze, să o toarne dintr-un recipient în altul și așa mai departe.

De data aceasta, Federer a lucrat alături de cofetari la bomboane în formă de rachetă de tenis, momentul fiind perfect ales pentru lansarea unui astfel de sortiment, deoarece anul viitor e unul olimpic, iar pentru Federer e chiar ultima șansă de a cucerit medalia de aur la simplu.

Iată câteva imagini cu Federer în ”chinul” din mijlocul ciocolatei. Vă spun, sportivii trebuie să facă sacrificii…[portfolio_slideshow id=71865]

One thought on “FOTO: Roger Federer a turnat o nouă reclamă pentru Lindt. În ciocolată, bineînțeles…

Leave a Reply

Top