SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Singapore Slammers a câștigat titlul la IPTL

FOTO: Singapore Slammers a câștigat titlul la IPTL

singapore slammers campioni IPTL

singapore slammers campioni IPTL
Singapore Slammers cu trofeul campionilor IPTL

Singapore Slammers e noua campioană a IPTL, după ce a învins deținătoarea titlului, Indian Aces.

S-a mai încheiat o ediție a IPTL, turneul pe echipe organizat de Mahesh Bhupathi și alți parteneri de afaceri în Asia și la care se înghesuie să participe cât mai multe vedete, nu neapărat pentru că iubesc tenisul ci pentru că sponsorilor lor le face foarte bine expunerea pe piața asiatică, iar conturilor lor le face foarte bine prezența în cât mai multe meciuri de acest gen.

De-a lungul celor trei-patru săptămâni de concurs în echipe s-au perindat multe nume cunsocute, doar puțini fiind aceia care au rămas de la început până la final (probabil că aceia vor fi și primii care vor avea probleme de sănătate în 2016).

Ca să trec la ce mă interesează, în meciul decisiv, Singapore Slammers a învins cu 26-21 pe Indian Aces. Iată câteva poze, de la premiere, mai trebuie spus că învingătorii au luat un milion de dolari, iar învinșii 500.000. O să recunoașteți câteva nume cunoscute la campioni: Stan Wawrinka, Nick Kyrgios (cei doi rivali uniți de bani) , Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Carlos Moya sau Marcelo Melo.singapore slammers campioni IPTL
Festivitatea de premiere IPTL

4 thoughts on “FOTO: Singapore Slammers a câștigat titlul la IPTL

  1. atmosfera a fost superba doar in echipa la asii Indiei, ca si anul trecut, au fost acolo Santoro, Sania, tot timpul cu zambetul pe buze, in alte echipe mi s-a parut o atmosfera mai de ….oficial, asa, nicidecum de distractie! O distractie pe bani multi e adevarat!

Leave a Reply

Top