SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Pariul canadienilor pentru 2016: Simona Halep va câștiga un titlu de Grand Slam

Pariul canadienilor pentru 2016: Simona Halep va câștiga un titlu de Grand Slam

simona halep bucurie turneu campioanelor

simona halep bucurie turneu campioanelor
Simona Halep

Simona Halep e considerată una dintre marile favorite la câștigarea unui titlu de Grand Slam anul viitor nu doar de noi, românii, ci și de străini.

Ultima dovadă în acest sens o reprezintă un top al lucrurilor previzibile din tenisul mondial al anului 2016, top realizat de Federația Canadiană de Tenis pe site-ul ei, tenniscanada.com. Ei bine, între cele 6 previziuni făcute de nord-americani e și aceasta: Simona Halep va cuceri primul titlu de Grand Slam. Canadienii își explică alegerea prin forța jucătoarei noastre, dar și prin colaborarea acesteia cu antrenorul australian Darren Cahill, ”ingredientul care îi lipsea Simonei până acum”, după cum au scris ei.

Între pariurile canadienilor pentru sezonul viitor se aflp, desigur, revenirea în top a compatrioatei lor Eugenie Bouchard, o posibilă retragere la finalul anului a mai multor jucătoare precum Venus Williams, Roberta Vinci, Samantha Stosur sau Svetlana Kuznetsova, revenirea în Top 10 a Victoriei Azarenka sau imposibilitatea Serenei Williams de a castiga mai mult de un titlu de Grand Slam.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep are carte poștală cu ea. A fost lansată la București cu colinde din Bușteni

2 thoughts on “Pariul canadienilor pentru 2016: Simona Halep va câștiga un titlu de Grand Slam

Leave a Reply

Top