SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Simona Halep și Horia Tecău, învinși de Cristina Neagu și Andreea Chițu

Simona Halep și Horia Tecău, învinși de Cristina Neagu și Andreea Chițu

Horia tecau simona halep gala

Horia tecau simona halep gala
Simona Halep si Horia Tecau, premiantii anului in tenisul romanesc (Foto: David Muntean/ Click!)

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a desemnat cel mai bun sportiv al anului. Pentru că suntem în România, cel mai bun sportiv sunt doi… Din păcate, niciunul din tenis.

Câștigătoarele Premiului Național pentru Sport – echivalentul titlului Sportivul Anului – au fost desemnate, în unanimitate de voturi, Andreea Chițu (judo) și Cristina Neagu (handbal). Cum câștigătorul acestui titlu primește, conform legii, un premiu de 30.000 de lei, cele două vor împărți suma și vor lua 15.000 de lei. Voturile au fost acordate în cadrul Comitetului Executiv al COSR, ținut pe 22 decembrie, alegerea făcându-se din 9 nume de campioni: pe lângă învingătoare au mai fost în cursă Horia Tecau (tenis), Elizabeta Samara (tenis de masa), Simona Halep (tenis), Ana Maria Popescu (scrima), Marian Dragulescu (gimnastica), Andreea Munteanu (gimnastica), Tiberiu Dolniceanu (scrima).

Am două obiecții: în primul rând că iar s-a făcut o treabă românească și premiul a fost împărțit la doi ca să nu se supere nimeni, deși așa nici bucuria învingătorului nu e reală.

A doua obiecție este legată de prezența Andreei Chițu, care e o judoka extraordinară și una dintre puținele fete care au o medalie sigură la Jocurile Olimpice, dar care anul acesta nu a avut rezultate mai bune decât Horia Tecău, cel care, cred eu, merita să fie, alături de Neagu, cel mai bun sportiv din România. Dar nu am eu drept de vot, așa că îmi spun doar opinia.Dacă e cineva interesat de comunicatul COSR, AICI îl găsiți.

11 thoughts on “Simona Halep și Horia Tecău, învinși de Cristina Neagu și Andreea Chițu

  1. Și Horia și Cristina și Simona și ….toți sunt ai noștri! Clasamentele-astea sunt pt că trebuie să existe o ierarhie,însă important este să ii iubim pe toți la fel,pt că pt fiecare ne bucurăm și suferim la fel!
    Măcar să avem noi în fiecare an aceleași motive de supărare că nu a ieșit cel mai bun sportiv favoritul nostru!!!

  2. Cristina Neagu merita cu siguranta, a adus Romaniei o medalie de bronz la un campionat mondial, in schimb Simona Halep refuza sa reprezinte Romania la Fedcup. Simona e un sportiv extraordinar care a facut cunoscuta Romania in toata lumea doar in turnee care au contant in cariera ei personala. Sa castige o medalie olimpica si cu siguranta va fi sportivul anului.

    1. era suficient daca mentionai “Cristina Neagu merita cu siguranta” si nu dadeai cu mucii de pamant in fata suporterilor sportivi ! Daca Simona va castiga un titlu Olimpic, cu siguranta votul tau nu va mai conta ! foarte posibil sa cucerim 7 titluri Olimpice si spotivul anului sa fie reprezentat de 9 persoane ! Abia astept momentul !

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close