SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: ”Cred că sunt o perfecționistă”

Simona Halep: ”Cred că sunt o perfecționistă”

halep conferinta presa wuhan

halep conferinta presa wuhan
Simona Halep, cu zambetul pe buze

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a acordat un scurt interviu prin Facebook pentru Eurosport, interviu în care a răspuns întrebărilor trimise de fani.

Printre altele, Simona a povestit despre dieta pe care o are în timpul sezonului: ”Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi în funcție de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghețata”, a declarat Simona.

Ea a mai vorbit și despre calitățile pe care trebuie să le aibă o viitoare tenismenă profesionistă, dar s-a și autocaracterizat: ”Trebuie să-ți placă să alergi și să stai mult pe teren. E capital să ai un ochi bun și o reacție rapidă. Cred că sunt o perfecționistă”.

În fine, ea a mai vorbit despre superstițiile de dinaintea unui meci: ”Nu am superstiții, poate unele obiceiuri care se repetă. În ziua meciului nu vorbesc prea mult ca să rămân concentrată la meci”, a mai spus Simona Halep.


AICI puteți citi interviul acordat de Simona pentru Eurosport.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close