SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ŞTIRILE ZILEI, 29 decembrie 2015: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din Europa

ŞTIRILE ZILEI, 29 decembrie 2015: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din Europa

novak djokovic trofeu lider atp

novak djokovic trofeu lider atp
Novak Djokovic cu trofeul acordat liderului ATP

În continuare puteţi citi cele mai interesante ştiri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Novak Djokovic, sportivul european al anului 2015. Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, a fost declarat sportivul anului în Europa de Agenţia de presă poloneză. El a primit 199 de voturi, devansându-i pe Lewis Hamilton (139) şi Dafne Schippers (79).

2. Justine Henin o va antrena pe Elina Svitolina doar în perioada de extrasezon. Colaborarea dintre Elina Svitolina şi Justine Henin va continua în actualul sezon dar numai în perioadele de pauză. Probabil că dacă ucraineanca va urca în clasament, colaborarea va deveni mai strânsă.

3. Janko Tipsarevic ar putea lipsi de la Australian Open. Sârbul Janko Tipsarevic ar putea lipsi de la Australian Open 2016 deoarece nu e încă pregătit fizic. În 2015, Tipsarevic a jucat foarte puţin, câştigând doar 4 meciuri. În 2012, sârbul ocupa locul 8 în lume. în 2014, el a suferit o operaţie care l-a ţinut departe de teren 17 luni.4. Richard Gasquet va lipsi de la Australian Open. Francezul Richard Gasquet, accidentat la spate în timpul unui turneu demonstrativ în Filipine, va lipsi şi de la Australian Open. Retragerea lui gasquet a reprezentat bucuria britanicului Kyle Edmund, care a prins un loc pe tablou.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 13 mai 2013: Rafael Nadal va urca pe locul 4 în lume dacă va câştiga turneul de la Roma

One thought on “ŞTIRILE ZILEI, 29 decembrie 2015: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din Europa

Leave a Reply

Top