SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Horia Tecău are lipici la copii. Fetele lui Gabi Trifu sunt îndrăgostite de el

FOTO: Horia Tecău are lipici la copii. Fetele lui Gabi Trifu sunt îndrăgostite de el

horia tecau fete trifu bradenton

horia tecau fete trifu bradenton
Horia Tecau, alaturi de Lara Nicole si Sara, fetele familiei Trifu

Horia Tecău a ajuns de aproape o săptămână în SUA, el decizând să facă la Miami pregătirea de iarnă dinaintea sezonului 2016. Dacă tot e acolo, el și-a vizitat ieri un bun prieten: Gabi Trifu.

S-ar putea spune că Horia Tecău și Gabi Trifu se cunosc de o viață. După ce s-a retras din activitate, Trifu a deschis o Academie de Tenis în Bradenton, Florida, acolo unde s-a și stabilit alături de soția lui, Catrinel Sandu, cu care are două fetiție superbe. Evident, Horia fiind prieten cu familia Trifu, s-a pregătit, de-a lungul timpului, de mai multe ori la Bradenton, acolo unde a găsit, așa cum spune chiar el, condiții ideale. Gabi pregătește acum pe terenurile sale o groază de copii talentați, unii dintre aceștia făcând deja primii pași în tenisul profesionist.

Chiar dacă acum se pregătește la Miami, el nu a uitat că Gabi și Catrinel au contribuit din plin prin susținerea lor la locul pe care îl ocupă acum în lume, și în prima zi liberă din programul de antrenament a dat o fugă până la Bradenton. Cum distanța dintre Miami și Bradenton e de 389 km – un fleac la șoselele americane – ei s-au reîntâlnit zilele trecute.

Cele mai fericite de întâlnire au fost Sala și Lara Nicole, fetițele de 6, respectiv 3 ani ale familiei Trifu, care se lipesc ca timbrul de scrisoare de Horia imediat ce-l văd. Iar ”Bubu”, așa cum îl alintă ele, se conformează imediat și își petrece cât mai mult timp cu ele.horia tecau gabi trifu bradenton
Horia Tecau si Gabi Trifu la Academia de teni din Bradenton

One thought on “FOTO: Horia Tecău are lipici la copii. Fetele lui Gabi Trifu sunt îndrăgostite de el

Leave a Reply

Top