SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 15 ianuarie 2016: Svetlana Kuznetsova, campioană la Sydney

ȘTIRILE ZILEI, 15 ianuarie 2016: Svetlana Kuznetsova, campioană la Sydney

svetlana kuznetsova trofeu sydney

svetlana kuznetsova trofeu sydney
Svetlana Kuznetsova cu trofeul cucerit la Sydney

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Svetlana Kuznetsova a cucerit titlul la Sydney. Rusoaica Svetlana Kuznetsova a cucerit titlul la Sydney pentru a doua oară după succesul din 2008. În semifinale, tot azi, Kuznetsova a învins-o pe Simona Halep, iar în finală pe Monica Puig.

2. Schiavone s-a oprit dupa 61 de Grand Slam-uri. Italianca Francesca Schiavone a fost eliminată în turul doi al calificărilor de la Australian Open, această înfrângere punând capăt unei serii de 61 de prezențe consecutive ale peninsularei pe tabloul principal al turneelor de Grand Slam. Seria a început în 2000, la US Open și a culminat cu titlul cucerit la Roland Garros, în 2010. De partea masculină, Federer bifează acum al 65-lea Grand Slam consecutiv.

3. Martina Hingis și Sania Mirza, victoria 30. Martina Hingis și Sania Mirza au cucerit și titlul la Sydney, acesta fiind al 11-lea titlu al perechii și al șaptelea consecutiv. De la US Open au mai câștigat Guangzhou, Wuhan, Beijing, Turneul Campioanelor, Brisbane și Sydney. Cele două încearcă acum să stabilească un nou record al invincibilității, care e deținut acum de Jana Novotna și Helena Sukova. Acestea au reușit o serie de 44 de victorii la rând în 1990.4. Eugenie Bouchard, prima finală din 2014. Canadianca Eugenie Bouchard pare a se afla pe drumul cel bun al revenirii. Ea s-a calificat în finala de Hobart, aceasta fiind prima finală pe care o joacă din 2014, de la Wuhan. În semifinală, ea a învins-o cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4 pe Dominika Cibulkova.

5.

Leave a Reply

Top