SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > ȘTIRILE ZILEI, 18 ianuarie 2016: Scandal imens în tenis: mai mulţi jucători de top în meciuri aranjate_

ȘTIRILE ZILEI, 18 ianuarie 2016: Scandal imens în tenis: mai mulţi jucători de top în meciuri aranjate_

tenis bani pariuri

tenis bani pariuri
Banii negri din tenis se inmultesc

Iată cele mai importante știri ale tenisului mondial din ultimele 24 de ore.

1. Se naște un nou scandal în tenis. BBC a descoperit ceva interesant: Corpul de Integritate în Tenis (TIU) a primit în mod repetat, în ultimii zece ani, plângeri cu privire la 16 jucători din top 50, printre aceştia numărându-se şi opt sportivi care participă la actuala ediţie a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. “În ultimul deceniu 16 jucători care au făcut parte din top 50 au fost raportaţi în mod repetat la Tennis Integrity Unit, fiind suspectaţi că au aranjat meciuri. Tuturor jucătorilor, între care se numără şi câştigători ai unor trofee de Grand Slam, li s-a permis să concureze în continuare”, notează bbc.com. Evident, totul e o furtună într-un pahar cu apă, căci nimeni nu cred că va vreodată vreo măsură pentru că nu vor exista niciodată suficiente dovezi. În plus, nimeni din conducerea tenisului nu poate risca să excludă din acest sport vreun nume important, pentru că atunci sponsorii vor cădea ca spicele din circuit. De altfel, nu doar jucătorii, ci și ATP au sărit să spună că totul li se pare a fi o bazaconie.2. Caroline Wozniacki, Sara Errani și Samantha Stosur, cele mai importante nume ieșite de pe tabloul feminin de la Australian Open. Prima zi de la  Australian Open a adus cu ea și primele surprize mari. Caroline Wozniacki, Sara Errani și Samantha Stosur sunt doar trei dintre favoritele care au părăsit competiția din primul tur. Nu are nici un sens să vă spun scoruri sau nume de jucătoare care au produs surpriza, pentru că oricum nu le vom mai regăsi la finalul săptămânii pe tablou. Ceea ce e interesant e că pentru Stosur continuă problemele atunci când joacă acasă, ea recunoscând de mulți ani că are probleme suplimentare din cauza emoțiilor atunci când joacă în Australia.

3. Serena Williams a debutat cu succes. Liderul clasamentului mondia feminin, Serena Williams, a debutat cu o victorie în două seturi împotriva Camilei Giorgi, prima sub linia capilor de serie de la acest Australian Open. ”Mi-am zis: nu am mai jucat de mult timp, e adevărat. Dar totuși am jucat tenis 30 de ani, așa că mă descurc”, a declarat Serena Williams după meci.

5 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 18 ianuarie 2016: Scandal imens în tenis: mai mulţi jucători de top în meciuri aranjate_

Leave a Reply

Top