SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > ȘTIRILE ZILEI, 2 ianuarie 2016: Rafael Nadal a cucerit titlul la Abu Dhabi

ȘTIRILE ZILEI, 2 ianuarie 2016: Rafael Nadal a cucerit titlul la Abu Dhabi

rafael nadal trofeu abu dhabi

rafael nadal trofeu abu dhabi
Rafael Nadal si trofeul cucerit la Abu Dhabi

Iată cele mai importante știri din ultimele 24 de ore din tenisul mondial.

1. Rafael Nadal a cucerit pentru a treia oară titlul la Abu Dhabi. În finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, Rafael Nadal l-a învins cu scorul de 7-6, 6-3 pe Milos Raonic, cucerind pentru a treia oară titlul. Finala mică a fost câștigată de David Ferrer, care l-a învins cu 6-7, 6-4, 10-8 pe Stan Wawrinka.

2. Milos Raonic l-a angajat antrenor pe Carlos Moya. Rămas fără antrenor după ce Ivan Ljubicic s-a dus în barca lui Federer, Milos Raonic a trebuit să se reorienteze. Așa că l-a angajat pe fostul lider mondial Carlos Moya. Acesta se află la prima experiență ca antrenor, el fiind doar căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Spaniei, o perioadă de un an. prima experiență comună Raonic/ Moya va avea loc la Australian Open.3. Gasquet speră să poată reveni la Montpellier. Richard Gasquet a dat amănunte despre accidentarea la spate care l-a făcut să lipsească de la toate turneele sezonului australian, inclusiv Australian Open. El a mărturisit că suferă de hernie de disc și că aceasta e o problemă mai veche. Singura șansă, spune el, e că atunci când îl apucă durerile să se odihnească 10 zile, după care să se antreneze 3-4 săptămâni și să revină în circuit sperând că totul va fi bine. Așa că turneul la care speră să reintre în circuit e cel de la Montpellier (1-7 februarie).

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 31 martie 2017: Federer a salvat două mingi de meci și e în semifinale la Miami. Se știe și finala feminină

Leave a Reply

Top