SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ȘTIRILE ZILEI, 3 ianuarie 2015: Elina Svitolina a semnat cu Nike

ȘTIRILE ZILEI, 3 ianuarie 2015: Elina Svitolina a semnat cu Nike

elina svitolina nike

elina svitolina nike
Elina Svitolina a intrat in echipa Nike

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial.

1. În Cupa Hopman, Australia a avut o victorie și o înfrângere. La actuala ediție a Cupei Hopman, Australia participă cu două echipe, Green și Gold. Numai că de data asta ”verdele” a fost mai tare ca ”aurul”, pentru că Australia Green, formată din Nick Kyrgios și Daria Gavrilova a învins cu scorul de 3-0 formația Germaniei (Sabine Lisicki și Alexander Zverev). Australia Gold, în schimb, formată din Lleyton Hewitt și Jarmila Wolfe (fostă Groth, fostă Gajdosova) a pierdut cu 3-0 în fața Cehiei (Karolina Pliskova și Jiri Vesely).

2. Daniel Nestor e la un succes de victoria 1.000 în ATP. Canadianul Daniel Nestor are un motiv special să învingă în primul tur la Brisbane, acolo unde face pereche cu cehul Radek Stepanek. Dacă vor învinge în meciul cu Henri Kontinen și John Peers, Nestor (43 de ani) va deveni primul jucător din lume care va atinge borna de 1.000 de victorii în circuitul ATP. Singurii care se apropie de această bornă sunt frații Bryan. Bob are 956 de victorii, în vreme ce Mike are 970 de victorii.

3. Din 2016, calificările la turneele ATP 250 au doar 16 jucători, în loc de 32. Turneele ATP 250 au, din acest an, calificări de doar 16 jucători, cu doar două tururi preliminare care duc 4 tenismeni pe tabloul principal. Jucători care, prin simpla accedere pe tablou acumulează 12 puncte (6 pentru victoria din primul tur). Acest lucru duce la un meciuri mai puternice pe tablourile de calificări, dar și la tablouri mai puternice în challenger-uri, căci cei care nu prind cut-off-ul la calificările ATP se vor reorienta.


4. Elina Svitolina a semnat cu Nike. Ucraineanca Elina Svitolina, una dintre jucătoarele care vor exploda în următoarea perioadă, a semnat un contract cu Nike. În vârstă de 21 de ani și clasată pe locul 19 în lume, Svitolina are deja 3 titluri cucerite în carieră

2 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 3 ianuarie 2015: Elina Svitolina a semnat cu Nike

Leave a Reply

Top