SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2016: Alte retrageri: Serena Williams și Petra Kvitova

ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2016: Alte retrageri: Serena Williams și Petra Kvitova

serena williams accidentare cupa hopman

serena williams accidentare cupa hopman
Serena Williams s-a accidentat si s-a retras

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Rafael Nadal a debutat cu o victorie în 2016. Spaniolul Rafael Nadal a debutat cu dreptul în noul sezon oficial. El l-a învins cu scorul de 6-7, 6-3, 6-1 pe Pablo Carreno Busta, în primul tur la Doha.

2. Serena Williams și Petra Kvitova, alte două abandonuri. Nu doar Simona Halep și Maria Sharapova s-au retras azi din turneul la care participau. La Cupa Hopman, Serena Williams le-a urmat exemplul, dar după ce a pierdut un prim set, în vreme ce Petra Kvitova s-a retras și ea de pe teren la Shenzhen, tot după un set. Prima a acuzat dureri la genunchi, cea de-a doua o indispoziție stomacală.

3. Venus Williams și Ana Ivanovic, eliminate la Auckland. Turneul de la Auckland a rămas fără primele două favorite: Venus Williams (învinsă de Daria Kasatkina) și Ana Ivanovic (eliminată de Naomi Brady).4. Ucraina și Australia Gold au câștigat meciurile de azi din Cupa Hopman. Partidele disputate azi în Cupa Hopman s-au încheiat cu victoria Ucrainei și Australiei Gold. Europenii au învins cu 2-1 Cehia, echipă la care Karolina Pliskova este de nerecunoscut. Australia Gold, cu Lleyton Hewitt, a învins cu scorul de 2-0 echipa SUA, la care Serena Williams s-a retras în setul secund al meciului cu Jarmila Gajdosova.

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 5 ianuarie 2016: Alte retrageri: Serena Williams și Petra Kvitova

Leave a Reply

Top