SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 7 ianuarie: Lucie Safarova vrea să revină pe teren la meciul de Fed Cup cu România

ȘTIRILE ZILEI, 7 ianuarie: Lucie Safarova vrea să revină pe teren la meciul de Fed Cup cu România

lucie safarova
lucie safarova
Lucie Safarova

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor 24 de ore în tenisul mondial.

1. Lucie Safarova vrea să revină contra României. Suferind de o infecție bacteriană în perioada de pregătire a sezonului australian, Lucie Safarova nu va participa nici la Australian Open. Ea a anunțat însă pe Facebook că speră că va putea face parte din echipa Cehiei în meciul de Fed Cup cu România, de la Cluj, din week-end-ul imediat următor Australian Open. Acum să vedem dacă o și selecționează cineva.

2. Eugenie Bouchard a fost eliminată în sferturi la Shenzhen. Eugenie Bouchard s-a oprit în sferturile de finală, unde a fost învinsă de  Timea Babos. În cursă a rămas însă principala favorită, Agnieszka Radwanska.

3. Ucraina a câștigat toate meciurile din grupă la Cupa Hopman. Ucraina a câștigat și meciul cu Australia Gold, scor 3-0, și a încheiat fără înfrângere grupa de la Cupa Hopman. Evident, s-a calificat în finală. În celălalt meci de azi, SUA a învins cu 2-1 Cehia.

4. Juan Martin del Potro nu se grăbește. Kinetoterapeutul lui Juan Martin del Potro spune că argentinianul se simte foarte bine. ”Se mișcă bine, lovește bine, chiar cu putere. Mai simte o mică durere, dar e normal pentru această fază”, a declarat Richard Berger. El spune că pacientul lui nu are nici un obiectiv ca dată a revenirii: ”Vrem să o luăm pas cu pas, să nu ne mai grăbim ca data trecută”, a mai explicat el.

5. Bollettieri despre Agassi și Seles. Legendarul antrenor Nick Bollettieri a acordat un interviu postului Sky Sport Italia în care a vorbit despre câțiva dintre elevii săi. Astfel, după ce a recunoscut că a jucat pentru prima dată tenis în ultimul an de liceu, după ce trecuse pe la fotbal american și atletism, Bollettieri, ajuns acum la 84 de an, a deconsiprat câte ceva despre primii ani ai unor mari nume ale tenisului. Astfel, am aflat că Agassi se antrena două ore pe zi, în vreme ce Monica Seles era greu de scos de pe teren.6. Rafael Nadal și Novak Djokovic s-au calificat în semifinale la Doha. Primii doi favoriți de la Doha merg umăr la umăr spre marele meci din finală. Amândoi s-au calificat în semifinale. În sferturi, Djokovic l-a învins cu 6-3, 6-2 pe Leonardo Mayer, iar Nadal a dispus cu 6-3, 5-7, 6-4 de rusul Andrei Kuznetsov.

7. Roger Federer a debutat cu succes în noul sezon. Elvețianul Roger Federer a debutat cu dreptul în noul sezon. El a dispus cu scorul de 6-2, 6-1 de germanul Tobias Kamke și va juca în sferturile de finală contra ”clonei” Grigor Dimitrov.

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 7 ianuarie: Lucie Safarova vrea să revină pe teren la meciul de Fed Cup cu România

Leave a Reply

Top