SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ȘTIRILE ZILEI, 8 ianuarie 2016: Djokovic și Nadal, în finala de la Doha. E al 47-lea meci direct între ei

ȘTIRILE ZILEI, 8 ianuarie 2016: Djokovic și Nadal, în finala de la Doha. E al 47-lea meci direct între ei

bangkok thailanda nadal djokovic demonstrativ

bangkok thailanda nadal djokovic demonstrativ
Nadal si Djokovic

Iată cele mai interesante stiri ale ultimelor 24 de ore.

1. Roger Federer e în semifinale la Brisbane. Elveţianul Roger Federer l-a învins cu 6-4, 6-7, 6-4 pe bulgarul Grigor Dimitrov şi va juca în semifinalele de la Brisbane cu germanul Dominic Thiem. Acesta e cel mai tânăr jucător din Top 20, care avea doar 4 ani când Federer debuta în circuit.

2. Radwanska va urca pe locul 4, în locul Sharapovei. Favorita numărul 1 a turneului de la Shenzhen, Agnieszka Radwanska, s-a calificat în finala competiției. Punctele acumulate o duc de luni pe poloneză pe locul 4 în lume, ea făcând schimb de locuri cu Maria Sharapova, care a coborât pe 5. Acest fapt are o consecință directă asupra capilor de serie de la Australian Open, acolo unde Sharapova va fi favorită 5. În finala de la Shenzhen, Radeanska va juca împotriva lui Alison Riske.

3. Djokovic și Nadal, în finala de la Doha. Novak Djokovic și Rafael Nadal vor juca mâine în finala de la Doha. Cei doi se vor afla față în față pentru a 47 oară. Cum rezultatul de până acum e egal, 23 la 23, partida e una cu o încărcătură aparte. Pentru Nadal e a 99-a finală din carieră.

4. Australia Green, în finala Cupei Hopman. Australia Green s-a calificat în finala Cupei Hopman, după ce a învins cu scorul de 2-1 formația Franței. În finală, australienii Kyrgios și Gavrilova vor întâlni formația Ucrainei.

5. Jarmila Gajdosova a rămas fără echipament. Jarmila Gajdosova, acum Wolfe, a încheiat contractul de sponsorizare cu firma de echipament sportiv a americancei Venus Williams, EleVen. Cum reclama e sufletul comerțului, ea a postat pe Twitter ca se află în căutare de echipament cu nume. Chiar sunt curios cine o va lua sub aripă. Ea a primit și o veste bună, însă, retragerea de pe tabloul de la Australian Open a cehoaicei Lucie Safarova oferindu-i ei posibilitatea de a juca direct pe tabloul principal.6. Martina Hingis și Sania Mirza au ajuns la a 25-a victorie consecutivă. Dominarea din tenisul feminin de dublu a perechii Sania Mirza/ Martina Hingis este completă și totală. Cele două au obținut, la Brisbane, a 25-a victorie consecutivă în circuit, lucru pe care nu l-a mai reușit nici un dublu feminin din 1994, de la performanța similară a perechii Gigi Fernandez/ Natassha Zvereva. Acestea din urmă s-au oprit la 28 de victorii consecutive. Revenind la cuplul Mirza/ Hingis, care sunt in semifinale la Brisbane, au cucerit, de-a lungul celor 25 de victorii, 5 titluri: US Open, Guangzhou, Wuhan, Beijing și Turneul Campioanelor.

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 8 ianuarie 2016: Djokovic și Nadal, în finala de la Doha. E al 47-lea meci direct între ei

Leave a Reply

Top