SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > ȘTIRILE ZILEI, 1 ianuarie 2016: Rafael Nadal și Milos Raonic joacă finala la Abu Dhabi

ȘTIRILE ZILEI, 1 ianuarie 2016: Rafael Nadal și Milos Raonic joacă finala la Abu Dhabi

rafael nadal abu dhabi meci

rafael nadal abu dhabi meci
Rafael Nadal la Abu Dhabi

Iată cele mai importante știri ale începutului de an în tenisul mondial. La Mulți Ani tuturor!

1. Nadal – Raonic, finala turneului de la Abu Dhabi. Rafael Nadal și Milos Raonic vor juca finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi. În semifinalele disputate azi, Nadal l-a învins cu scorul de 6-3, 6-7, 6-3 pe David Ferrer, în vreme ce Raonic a dispus cu 7-5, 7-5 de Stan Wawrinka. Finala va avea loc sâmbătă.

2. Lleyton Hewitt s-a pregătit pentru ultimul turneu al carierei ca un maratonist. Australianul Lleyton Hewitt se retrage din activitate după Australian Open, dar asta nu înseamnă că nu și-a pregătit sezonul 2016 ca pe vremuri. Conform preparatorului său fizic, Mathan Martin, Hewitt a alergat din noiembrie până acum în jur de 15.000 de kilometri pentru a avea o bună condiție fizică. Evident, punea mâna și pe rachetă, că nu e de ajuns să alergi, ci să și punctezi. Așa că timp de trei ore pe zi, în aproape fiecare zi, cel mai tânăr lider mondial din istoria juca alături de tineri australieni de perspectivă. După retragere, Hewitt va debuta în funcția de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Australiei.

ll
3. Thanasi Kokkinakis ar putea reveni pe teren în martie. Operat în chiar startul sezonului la umărul drept, australianul Thanasi Kokkinakis ar urma să revină pe teren în luna martie. Dacă totul va decurge bine cu recuperarea, el ar urma să joace la Indian Wells și Miami.

Leave a Reply

Top