SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Alexandra Dulgheru a urcat pe locul 62 în lume. Avem în continuare 5 fete în Top 100 WTA

Alexandra Dulgheru a urcat pe locul 62 în lume. Avem în continuare 5 fete în Top 100 WTA

alexandra Dulgheru auckland
alexandra Dulgheru auckland
Alexandra Dulgheru la Auckland

Clasamentul mondial publicat azi de WTA a confirmat saltul de 7 poziții înregistrat de Alexandra Dulgheru după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Auckland.

Alexandra Dulgheru ocupă acum  locul 62 în clasamentul mondial WTA, fiind a patra româncă din clasament. E devansată de Simona Halep, care staționează pe locul 2, de Irina Begu, care staționează pe 31, și de Monica Niculescu, care urcat o poziție, pe 38. În Top 100 o mai avem pe Andreea Mitu, care a urcat un loc și e acum pe 95.

Monica Niculescu a urcat mai multe locuri la dublu, după victoria de la Shenzhen.În afara Top 100 le avem pe Patricia Țig, care staționează pe 123, pe Ana Bogdan, care a coborât două locuri și e acum pe 152. Între locurile 200 și 300 avem 4 românce: Mihaela Buzărnescu, care a urcat trei locuri, până pe 205. E urmată de Cristina Dinu, care a urcat patru locuri, până pe 226, de Alexandra Cadanțu, care a urcat trei poziție, până pe 236, și de Sorana Cîrstea, care a avansat un loc, până pe 243.

AICI aveți clasamentul mondial WTA la simplu.

Leave a Reply

Top