SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > Australian Open 2016: Andrei Pavel este ”nașul” perechii Horia Tecău/ Coco Vandeweghe

Australian Open 2016: Andrei Pavel este ”nașul” perechii Horia Tecău/ Coco Vandeweghe

horia tecau andrei pavel wimbledon

horia tecau andrei pavel wimbledon
Horia Tecau si Andrei Pavel la Wimbledon

De regulă perechile de la dublu mixt au povești speciale, pentru că multe dintre ele sunt făcute ad-hoc, după studierea listelor cu jucătorii aflați în căutarea unui partener. Nici cuplul Horia Tecău/ Coco Vandeweghe nu face excepție.

Ajuns în Australia cu gândul că va face pereche cu Bethanie Mattek Sands, așa cum știa, Horia Tecău a avut surpriza să constate că aceasta s-a cuplat cu Bob Bryan în încercarea de a face o pregătire pentru Jocurile Olimpice. Un lucru firesc, până la urmă, și de înțeles. Așa că Horia se afla în căutarea unei partenere pentru a putea juca într-o probă care, așa cum a recunoscut, îi aduce multă bucurie în joc.

AICI puteți citi ce a spus Horia despre partenera lui.

Cel care a fost cu ideea ca Horia să joace alături de Coco Vandeweghe a fost Andrei Pavel. Aflat la Melbourne în calitate și de antrenor al Tamirei Paszek, Andrei o cunoștea pe Coco din SUA, așa că i-a povestit lui Tecău de calitățile ei. Apoi, pentru că cineva trebuia să facă primul pas în unirea celor doi pe terenul de tenis, s-a dus la americancă și a sondat terenul. Are cuvântul Coco: ”Eu am aflat la Horia e liber pentru mixt după ce Andrei Pavel a venit la mine și m-a întrebat: ”Coco, vrei să joci mixt?”. I-am spus: ”Nu știu”, apoi am întrebat cu cine. Evident, că înainte de a accepta l-am căutat pe Horia pe Google, să văd dacă începlinește toate criteriile, să vă dacă are pachețele, lucruri d-astea. S-a încadrat la tot, așa că am acceptat”, a declarat, cu umor Coco Vandeweghe, care se află în premieră într-o finală de Grand Slam.



AICI puteți vedea rezultatul semifinalei de dublu mixt care a calificat perechea Tecău/ Vandeweghe în finală

3 thoughts on “Australian Open 2016: Andrei Pavel este ”nașul” perechii Horia Tecău/ Coco Vandeweghe

Leave a Reply

Top