SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016: Angelique Kerber a eliminat-o pe Azarenka. Programul semifinalelor

Australian Open 2016: Angelique Kerber a eliminat-o pe Azarenka. Programul semifinalelor

angelique kerber australian open

angelique kerber australian open
Angelique Kerber

S-au stabilit semifinalele feminine de la Australian Open. ”Surpriza emisiunii” este eliminarea Victoriei Azarenka de Angelique Kerber. Semifinalele se vor juca joi dimineață.

În sferturile de finală de azi, Angelique Kerber, nemțoaica aflată în cursă pentru locul 2 ocupat de Simona Halep, a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 7-5 pe Victoria Azarenka, jucătoarea care părea a fi în cea mai bună formă la acest Australian Open.

Adversara din semifinale a jucătoarei din Germania va fi britanica Johanna Konta, care a rescris istoria, fiind prima jucătoare din Marea Britanie ajunsă în semifinalele unui turneu de Grand Slam din ultimii 33 de ani. Ea a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang, care a pus capăt astfel unui vis frumos, început, din păcate, în fața Simonei Halep. Pe de altă parte, nu putem decât să regretăm încă o dată că problemele de sănătate au privat-o pe jucătoarea noastră de disputarea unei noi semifinale de Grand Slam, pentru că e greu de crezut că se putea împiedica, în condiții normale, de vreuna dintre jucătoarele de pe tablou.Așadar, semifinala din jumătatea inferioară a tabloului este Angelique Kerber – Johanna Konta, în vreme ce semifinala din jumătatea superioară este mult mai tare: Serena Williams – Agnieszka Radwanska. Așa cum am mai scris, de Serena depinde ca Simona Halep să rămână pe locul secund în lume.

Am auzit și citit o groază de păreri că nu are importanță clasamentul, deci nu are importanță dacă Simona cade sau nu de pe locul 2. Din păcate astea sunt niște bazaconii folosite pentru a mai atenua din amărăciune, pentru că realitatea e că în tenisul actual totul se bazează pe locul din clasament. Inclusiv beneficiile. Și dacă nu credeți, întrebați-o pe Maria Sharapova dacă ar fi preferat să fie pe 4 sau pe 5 înaintea acestui turneu.

5 thoughts on “Australian Open 2016: Angelique Kerber a eliminat-o pe Azarenka. Programul semifinalelor

Leave a Reply

Top