SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Australian Open 2016: Patru românce sunt pe tabloul de dublu. Perechea Begu/ Niculescu e favorită 9

Australian Open 2016: Patru românce sunt pe tabloul de dublu. Perechea Begu/ Niculescu e favorită 9

irina begu monica niculescu wuhan

irina begu monica niculescu wuhan
Irina Begu si Monica Niculescu in actiune

A avut loc și tragerea la sorți a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. România e reprezentată de patru jucătoare, două făcând chiar pereche.

În jumătatea superioară a tabloului le avem pe Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru. Alexandra Dulgheru face pereche cu Silvia Soler Espinosa. Cele două vor juca în primul tur contra perechii Yaroslava Shvedova/ Samantha Stosur, cap de serie numărul 11.

AICI vedeți cu cine vor juca românii la dublu masculin.

Raluca Olaru face pereche cu belgianca Ysaline Bonaventure. Cele două joaca în primul tur contra unui cuplu format din două jucătoare cunoscute, dar nu de neînvins: Jelena Jankovic/ Andrea Petkovic.

În jumătatea inferioară a tabloului le avem pe Irina Begu și Monica Niculescu. Cele două joacă pentru prima dată împreună în acest an și sunt favorite 9 ale competiției. Primele lor adversare vor fi Dominika Cibulkova/ Kirsten Flipkens.

2 thoughts on “Australian Open 2016: Patru românce sunt pe tabloul de dublu. Perechea Begu/ Niculescu e favorită 9

    1. Ce vorbesti tu ma ? Raluca a ajuns in semifinale saptamana trecuta la Sydney si a pierdut foarte greu in fata perechii nr. 1, Hingis/Mirza.
      A avut ghinion ca a plouat. Cand s-a intrerupt meciul din cauza ploii, scorul era 6-1 , 2-1 si serviciul pentru Olaru/Shvedova..
      Ai vazut vreun meci de-al Ralucai? … sau te trezesti asa vorbind ?

Leave a Reply

Top