SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Australian Open 2016: Finala Novak Djokovic – Andy Murray începe la ora 10.30, pe Eurosport

Australian Open 2016: Finala Novak Djokovic – Andy Murray începe la ora 10.30, pe Eurosport

Novak Djokovic si Andy Murray

Novak Djokovic si Andy Murray
Novak Djokovic si Andy Murray la Madison Square Garden

Timpul parcă zboară mai repede când este Australian Open. Pe nesimțite, parcă, am ajuns și la finala masculină, cea care încheie în mod tradiționat turneul de Grand Slam.

Novak Djokovic și Andy Murray, primii doi favoriți, își vor disputa coroana. Născuți la o săptămână distanță, cei doi se cunosc de când erau juniori. S-au antrenat înpreună, au jucat împreună, ba mai mult, oficialii britanici vroiau să îi facă și conaționali, numai că Djokovic a respins propunerea de a primi cetățenia britanică atunci când era junior.

Acum, o finală între Djokovic și Murray e deja o obișnuință la Australian Open, acolo unde cei doi se vor întâlni în meciul decisiv pentru a patra oară în ultimii 6 ani la Australian Open. Ceea ce e deja o performanță. De fiecare dată s-a impus Nole, iar în meciul de azi, care va începe la ora 10.30 și va fi în direct la Eurosport lucrurile nu par să stea altfel.

Sârbul a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri directe – ultima victorie a lui Murray a venit anul trecut, în finala din Canada. De asemenea, Nole conduce cu 6-2 în fața scoțianului în meciurile de Grand Slam. Singurul jucător în fața Djokovic a câștigat mai multe meciuri de Mare Șlem este Federer, pe care Nole l-a învins de 9 ori.Cu patru finale pierdute deja la Australian Open, Murray încearcă să evite să devină al doilea om din istoria tenisului după Ivan Lendl care pierde 5 finale la același turneu de Grand Slam. Lendl a avut problema asta la US Open.
Telekom.ro

One thought on “Australian Open 2016: Finala Novak Djokovic – Andy Murray începe la ora 10.30, pe Eurosport

Leave a Reply

Top