SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Australian Open 2016: Monica Niculescu (simplu), Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru (dublu) joacă miercuri

Australian Open 2016: Monica Niculescu (simplu), Alexandra Dulgheru și Raluca Olaru (dublu) joacă miercuri

hobart monica niculescu

hobart monica niculescu
hobart monica niculescu

A fost stabilit programul zilei a treia, cea de miercuri, a Australian Open. O zi în care vom avea emoții pentru trei jucătoare din România.

Monica Niculescu, singura reprezentantă a României de pe jumătatea superioară de tablou, va juca împotriva rusoaicei Elisaveta Kulichkova în cel de-al treilea meci de pe terenul 3. Adică în jurul orei 7 dimineața.

Încep și meciurile de la dublu, acolo unde vom avea miercuri două jucătoare. Raluca Olaru și belgianca Ysaline Bonaventure vor deschide programul de pe terenul 14 contra perechii Jelena Jankovic/ Andrea Petkovic.

Alexandra Dulgheru și Silvia Soler-Espinosa vor juca în ultimul meci de pe terenul 7 contra perechii Yaroslava Shvedova/ Samantha Stosur, cap de serie numărul 11.AICI vedeți programul complet al zilei de miercuri.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close