SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016: Roger Federer nu rezistă pe scaun când vede o fază spectaculoasă (VIDEO)

Australian Open 2016: Roger Federer nu rezistă pe scaun când vede o fază spectaculoasă (VIDEO)

roger federer bucurie

roger federer bucurie
Roger Federer

Roger Federer a reuşit faza zilei la Australian Open chiar dacă nu era într-un moment în care juca. A demonstrat că iubeşte tenisul şi nu doar că îl practică.

Roger Federer a câştigat azi în patru seturi în faţa bulgarului Grigor Dimitrov în turul trei la Australian Open, dar nu despre asta vreau să vorbim acum, pentru că la cum se prezintă cei doi jucători în acest moment era o victorie normală, chiar dacă a 300-a a elveţianului în turneele de Grand Slam. Ceea ce a atras atenţia tuturor a fost reacţia avută de Roger Federer la o minge câştigată de Maria Sharapova în victoria ei cu numărul 600 din WTA, contra lui Lauren Davis.

Vedeţi mai jos imaginile, care ne demonstrează încă o dată nu doar că iubirea pentru tenis nu e doar o vorbă goală – ştiu jucătoare şi jucători care au declarat că nu au răbdare să se uite la meciurile de tenis – , dar şi că atmosfera din circuitul masculin e foarte frumoasî. Căci în filmuleţul de mai jos îl vedeţi pe Federer vorbind cu Dimitrov (care îşi urmărea fosta iubită pe ecran), cei doi părând mai degrabă amici decât rivali.

O frumoasă propagandă făcută tenisului, astfel de imagini fac mai mult bine tenisului decât trei hot-shot-uri.

Leave a Reply

Top