SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016: Serena Williams și Agnieszka Radwanska s-au calificat în semifinale

Australian Open 2016: Serena Williams și Agnieszka Radwanska s-au calificat în semifinale

Agnieszka Radwanska și Serena Williams

Deținătoarea titlului, Serena Williams, s-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe Maria Sharapova cu 6-4 6-1. A fost a 18-a victorie consecutivă pentru Williams, care a convertit prima minge de meci după 92 de minute. În semifinală, Serena Williams va juca împotriva împotriva jucătoarei poloneze, Agnieszka Radwanska. Radwanska a învins-o în primul sfert de finală din turneul feminin pe Carla Suarez Navaro cu 6-1 6-3.

Sharapova a reușit să îi pună probleme Serenei Williams doar în primul set. Rusoaica a jucat agresiv și a reușit să facă prima break. Dar Williams a revenit, a egalat la 2, și a câștigat setul după 55 de minute. Setul doi a fost dominat de Serena Williams, care a reușit două break-uri rapide.

Radwanska nu a avut nicio problemă în meciul împotriva Carlei Suarez Navarro, impunându-se după doar 82 de minute.

Serena Williams a câștigat precedentele opt întâlniri cu Agnieszka Radwanska.Nu am nimic de pierdut. Sper să pot juca cel mai bun tenis al meu în semifinale, altfel voi avea probleme” a declarat Radwanska.

2 thoughts on “Australian Open 2016: Serena Williams și Agnieszka Radwanska s-au calificat în semifinale

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close