SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016 – Simona Halep la conferința de presă: ”Vreau să câștig un Grand Slam anul acesta”

Australian Open 2016 – Simona Halep la conferința de presă: ”Vreau să câștig un Grand Slam anul acesta”

simona halep australian open conferinta

simona halep australian open conferinta
Simona Halep la conferinta de presa de la Melbourne

Simona Halep, a doua favorită a Australian Open, a avut în acestă după-amiază (conform orei din Melbourne) o conferință de presă.

Îmbrăcată într-o bluză care se aseamănă foarte mult cu echipamentul pe care îl va purta și la meciuri, Simona a declarat care e obiectivul ei de moment și ce speră de la acest an. De asemenea, pe cine preferă între Djokovic și Federer.

Scopul meul e rămân sănătoasă. Vreau să câștig un Grand Slam în acest an. Nu știu dacă se va întâmpla, dar ăsta e cel mai mare obiectiv al meu”, a declarat Simona.

Întrebată cum se simte, ea a dar un răspuns încurajator: “Mă simt bine acum. Am jucat multe zile fără durere. Mă simt gata de start și sper să fiu sănătoasă până la final”. Totuși, ea a recunoscut că este răcită puțin. ”Îmi curge puțin nasul. Nu este nimic periculos. E ceva normal, e de la aerul condiționat”, a spus ea.

În ceea ce privește rivalitatea dintre Novak Djokovic și Roger Federer, Simona a spus exact ce crede: “Nole joacă cel mai bun tenis al său. Dar totuși Roger are o șansă. Îmi place mult Roger, așa că sper că el va câștiga

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open

3 thoughts on “Australian Open 2016 – Simona Halep la conferința de presă: ”Vreau să câștig un Grand Slam anul acesta”

Leave a Reply

Top