SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016: Simona Halep la conferinţa de presă: «Voi reveni mai puternică»

Australian Open 2016: Simona Halep la conferinţa de presă: «Voi reveni mai puternică»

halep simona australian open

halep simona australian open
Simona Halep

Simona Halep, eliminată surprinzător în primul tur de la Australian Open de chinezoaica Shuai Zhang, a fost asaltată cu întrebări la conferinţa de presă.

Iată cele mai importante răspunsuri date de Simona Halep la conferinţa de presă de după meciul pierdut în primul tur.

Cred că nu a fost ziua mea bună, dar îi dau ei tot creditul pentru că a jucat foarte bine. A jucat fără teamă şi a lovit fiecare minge. A avut un ritm bun. Cred că eu am jucat un pic prea scurt în primul set. Apoi, ea m-a dominat deoarece a simţit foarte bine mingea. Apoi am început să schimb. Am încercat să stau în joc. Dar, la 3-1, am avut şansa să mă dustanţez la trei game-uri în setul secund, dar nu s-a putut. Aşa că m-a învins. E greu, sunt dezamăgită. Dar e doar o zi, doar un meci. Mâine va fi o nouă zi. Trebuie să să uit încrezătoare şi să stau motivată. Mai am multe meciuri în faţă.

Ea a avut încredere. A mai disputat trei meciuri în calificări. Nu a avut frică. A lovit toate mingile. Cred că a jucat mult mai bine decât acum câţiva ani la Indian Wells, dar cred că am lăsat-o să joace cel mai bun tenis. Nu am lovit foarte puternic şi nu am avut destulă forţă.

Azi nu am avut durere. Am avut multe probleme până la acest turneu, aşa că pot spune că sunt un pic cu moralul scăzut, deoarece am fost foarte bolnavă acasă. Apoi am avut aici probleme la tendon din nou. Nu e uşor să stai pozitivă 100 % şi să încerci totul. Dar cred că azi am făcut tot ce am putut. Aşa că sunt bine, dar dezamăgită, fireşte.

În anii anteriori am pierdut în sferturi la Australian Open pentru că m-am blocat mental, nu am ştiut să manageriez situaţia, nu am putut să-mi controlez emoţiile. Dar azi a fost diferit. Azi a fost bine. Singura problemă a fost jocul. Nu am jucat cel mai bun tenis, am jucat prea scurt, prea moale. Ea a putut face totul cu mingea. Dar e OK. Nu vreau să fac o dramă din acest meci. Se întâmplă. Toată lumea pierde. Toată lumea poate câştiga. Trebuie să o iau ca atare şi să merg mai departe.

Nu cred că am nevoie de o pauză pentru a-mi trata durerea de la tendon, pentru că ea nu mai există. La Brisbane m-a durut, când am coborât din avion nu mai puteam merge. Dar acum sunt bine. Cred că am nevoie de câteva zile de pauză pentru a mă reface mental, apoi voi reîncepe să muncesc puternic, pentru că e doar un turneu şi mai am multe în faţă.

Următoarea competiţie e Fed Cup, normal. Apoi poate Dubai şi Doha.Antrenamentele pe care le-am făcut au fost foarte bune. Probabil că s-a simţit lipsa meciurilor. Am început anul cu câteva probleme. Poate de aceea am fost puţin demoralizată. Antrenamentele au fost foarte bune, sunt sigură că sunt pe drumul cel bun. Dar am nevoie de timp. Am nevoie de timp pentru a îmbunătăţi lucrurile şi loviturile pe care le-am schimbat, dar şi lucrurile pe care vreau să mi le îmbunătăţesc. Pot să spun că sunt un pic pierdută pe teren, dar am nevoie de timp şi sunt sigură că voi reveni mai puternică în curând.

17 thoughts on “Australian Open 2016: Simona Halep la conferinţa de presă: «Voi reveni mai puternică»

  1. in primul rand e locul 2 in lume, si e in primele 4 in lume de 2 ani. asta numesti tu 0 rezultate?
   tu ce rezultate ai?
   in ce competitii ai participat? ca sa nu mai intreb in ce competitii de nivel mondial ai participat? la ce esti tu locul 2 in lume? sau in sat macar?
   Simona se poate retrage si azi din tenis si putem fi cu totii mandrii de ea, inclusiv de ceea ce a realizat.

 1. NU VEI REVENI NICIODATA MAI PUTERNICA Simona! ): Imi pare rau,pana acum ai dat tot ce ai putut! Asa cum Serena Williams trece cat de curand la “pensie”, tu ai sa o urmezi de aproape.. ): DEOARECE PRIMA MINGE ESTE CATASTROFA LA TINE(NU INTRA MAI DELOC), NU ESTE DE MIRARE CA ESTI BATUTA DIN TOATE PARTILE SI DE TOATE! IMI PERMIT SA COMENTEZ,DEOARECE MEREU AI ZIS “voi reveni mai puternica!”, voi fi mai puternica pe viitor!!!” NU A FOST SA FIE ASA! “Mi-am imbunatatit serviciul!”, ..NU,DELOC!!! ): Dincontra,parca esti o pustoica care acum ti racheta in mana si inveti sa lovesti mingea..NICI VORBA DE CEVA IMBUNATATIRI IN JOCUL TAU! ASA CUM A SPUS ILIE NASTASE,RETRAGE-TE 6 LUNI,FATE SANATOASA SI FIZIC SI MENTAL,APOI AI SA VEZI REZULTATELE CUM AU SA VINA DE LA SINE! ASA NU MAI MERGE,BATI PASUL PE LOC; BA CHIAR INAPOI! INVATA SA SERVESTI CUM TREBUIE,SI PSIHIC SA FI STABILA IN ORICE SITUATIE! NU SA DAI CU RACHETA DE PAMANT CAND JOCI SAU SERVESTI TU PROST! NU RIMEAZA..NU CREZI? Cu multa stima si respect,Ciocan Teodor

 2. Domnilor, nu va mai dati cu parerea cu privire la defectele Simonei sau ce anume trebuie sa imbunatateasca! Pur si simplu nu aveti habar ce inseamna sa evoluezi la nivelul la care o face Simona! Sunteti niste simpli privitori la TV ( ca si mine dealtfel), care credeti ca va pricepeti!

  Pentru mine Simona are dreptul să piardă de oricîte ori în acest joc numit tenis. Nu o acuz şi nu o voi acuza niciodată de nimic, nici de premeditare, nici de lipsă de dorinţă, nici de lipsă de valoare. Sînt convins că face tot ce poate în acest moment, că profită de toate conjuncturile ivite.

  Nu vreau să pun în spatele ei neîmplinirile mele, nu vreau să mă valorizez prin succesele ei, după cum nu mă simt diminuat de înfrîngerile ei. Totuși sa nu uitam ca acum cativa ani nici nu speram noi romanii sa avem o jucătoare pe locul 2 mondial . Mă voi uita în continuare la meciurile ei de cîte ori voi avea timp şi mă voi bucura de orice victorie. Iar atunci cînd va pierde, voi închide televizorul cu regretul de a nu o vedea în următorul meci. Succes in continuare Simona Halep

 3. esti in cadere libera daca nu schimbi antrenorul nu mai vei fi acea jucatoare dinainte de cand te antreneaza el nu mai esti Simona pe care am cunoscuto nu te mai regasesti pe teren asa ca fa bine si cheamati antrenorul pe care l-ai avut daca vrei sa fii o jucatoare de top nu se poate sa te invinga orice jucatoare neinsemnata

 4. NU va castiga NICIODATA un grand slam!Nu are fizic nu are psihic si nu are valoare ca sa castige!NU va castiga nici o medalie la Rio!O sa inceapa sa coboare in clasament si va deveni o jucatoare de top 20 wta!Acolo i adevarata ei valoare nu are ce cauta pe podium!

Leave a Reply

Top