SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2016: Horia Tecău va juca în finala de dublu mixt duminică dimineață

Australian Open 2016: Horia Tecău va juca în finala de dublu mixt duminică dimineață

horia tecau tenis

horia tecau tenis
Horia Tecau

Horia Tecău va rămâne pentru a treia oară în carieră până în ultima zi a Australian Open. Aceasta deoarece atunci este programată finala de dublu mixt.

Calificați în această dimineață în finala de dublu mixt de la Australian Open, Horia Tecău și americanca Coco Vandeweghe vor lupta pentru trofeu duminică dimineață. Finala de dublu mixt este programată a avea loc de la ora locală 16.00 (7.00 la București), fiind prima de pe Arena Rod Laver. Tot duminică, dar de la ora 10.30, ora României, se va disputa finala masculină de simplu dintre Novak Djokovic și câștigătorul partidei Andy Murray – Milos Raonic.

AICI vedeți cum au ajuns să joace împreună Horia Tecău și Coco Vandeweghe.

În finala de dublu mixt, Horia Tecău și Coco Vandeweghe vor juca împotriva învingătorilor din meciul dintre perechile Sania Mirza/ Ivan Dodig și Elena Vesnina/ Bruno Soares.

Horia Tecău a mai câștigat o dată titlul la mixt, în 2012, alături de Bethanie Mattek Sands, dar a mai jucat și finala din 2014, alături de Sania Mirza.

One thought on “Australian Open 2016: Horia Tecău va juca în finala de dublu mixt duminică dimineață

Leave a Reply

Top