SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Cehia: Irina Begu nu va juca la Cluj!

Fed Cup România – Cehia: Irina Begu nu va juca la Cluj!

irina begu fed cup

irina begu fed cup
Irina Begu

Lovitură grea pentru echipa de Fed Cup a României! Irina Begu s-a accidentat şi nu va putea juca împotriva Cehiei, la Cluj!

Irina Begu, a doua româncă din clasamentul mondial, a anunţat că nu va putea juca în meciul cu Cehia. “Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai dura! Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete. Fed Cup a insemnat intotdeauna foarte mult pentru mine. Am trait momente unice si extrem de frumoase atunci cand am putut sa-mi reprezint tara oriunde am jucat, cu atat mai mult in fata publicului romanesc! Le urez fetelor multa bafta si sunt alaturi de ele! HAI ROMANIA!!!”, a fost anunţul postat de Irina pe pagina oficială de Facebook.În aceste condiţii, lotul României va fi completat cu Raluca Olaru, care va juca la dublu alături de Monica Niculescu, jucătoare care va evolua şi în meciurile de simplu

3 thoughts on “Fed Cup România – Cehia: Irina Begu nu va juca la Cluj!

  1. Boicot ! sau doar teama !
    (Halep) … Olaru, Dulgheru, Begu … ! poate nici Sorana nu vrea sa fie acum in echipa ! Dulgheru si Carstea sunt in crestere – pot aduce surprize placute ! Nu este un Turneu – doar o Cupa !
    Daca fetele nu vor, sa intre baietii ! aveam sperante mari de la aceasta partida, considerand ca o puteam castiga si o buna oportunitate sa ne afirmam ! Nimic nu e posibil daca nu este consens si unitate – e nevoie de pregatire in liniste si daruire deplina !

Leave a Reply

Top