SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Serena Williams o poate menține pe Simona Halep pe locul 2 în lume

Serena Williams o poate menține pe Simona Halep pe locul 2 în lume

simona halep serena williams

simona halep serena williams
Simona Halep si Serena Williams

Simona Halep are șanse foarte mari de a rămâne pe locul 2 și după terminarea Australian Open. Culmea e că cea care poate să o mențină acolo este chiar Serena Williams.

Ziua de azi a mai înregistrat, evident, surprize, dar cea mai importantă și care are un efect și asupra poziționării Simonei Halep în clasamentul mondial, este eliminarea favoritei 3, Garbine Muguruza. Aceasta a fost învinsă în turul 3 de cehoaica Barbora Strykova. Aceasta s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2 și astfel a înlăturat principalul pericol pentru locul 2, ocupat de Simona Halep. Muguruza avea nevoie de o calificare în semifinale pentru a o depăși pe româncă.

Acum, Simona mai poate fi depășită de două jucătoare: Agnieskza Radwanska și Angelique Kerber. Numai că ambele depind de racheta Serenei Williams – evident, dacă americanca va continua parcursul de până acum. Aceasta deoarece Radwanska are nevoie de o calificare în finală pentru a trece peste Simona Halep, iar acest lucru se va întâmpla doar dacă o va învinge pe Serena Williams în semifinale.



Apoi, Angelique Kerber e obligată, pentru a urca de pe locul 5 pe locul 2, să cucerească titlul. Iar în finală, ați ghicit, ar trebui, cel puțin teoretic, să joace contra aceleiași Serena Williams, cele două jucătoare fiind pe jumătăți diferite de tablou. Evident, varianta unei finale Kerber – Williams e foarte puțin probabilă, mai ales că nemțoaica ar urma să joace în sferturi contra celei mai în formă jucătoare a începutului de an, Victoria Azarenka. Dublă campioană la Australian Open, în 2012 și 2013, aceasta a pierdut doar 5 game-uri în primele trei meciuri ale actualei ediții.

10 thoughts on “Serena Williams o poate menține pe Simona Halep pe locul 2 în lume

Leave a Reply

Top