SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a revenit în ţară: “Am avut foarte multe probleme în ultima perioadă”

Simona Halep a revenit în ţară: “Am avut foarte multe probleme în ultima perioadă”

aeroport simona halep

aeroport simona halep
Simona Halep la sosirea de la Australian Open

Simona Halep a revenit în ţară azi, după experienţa nefericită de la Australian Open.

“Nu a fost așa cum mi-am dorit, dar am avut și foarte multe probleme în ultima perioadă. Nu vreau să găsesc scuze, dar din cauza răcelii, problemei cu stomacul, cu tendonul, toate la un loc nu m-au lăsat să fac ce voiam pe teren. Dar nu vreau să găsesc scuze. Am avut o infecție la stomac înainte să plec. Am crezut că o să fie bine, dar nu am putut să mă pregătesc. Chiar eram pe antibiotice când am plecat”, a declarat Simona Halwep la revenirea în ţară.

Putem să spune că e surprinzător că nu mai avem românce în turneu, dar se întâmplă. Nu trebuie la fiecare turneu să fim ultimele în competiţie. Nu mi se pare o tragedie. Se întâmplă, mai sunt turnee şi trebuie să rămânem pozitive“, a declarat Simona.Halep a vorbit şi de meciul cu Cehia, din Fed Cup, partidă care va avea loc la începutul lunii februarie: “Nu e uşor în Fed Cup, dar poate o să ne revenim complet şi o să facem o treabă foarte bună acolo. Sunt foarte motivată, îmi doresc mult să merg şi să joc bine. Chiar cred că o să mă ajute meciurile de la Fed Cup şi sper să ne calificăm. Cred că avem o şansă pentru că nici cehoaicele nu sunt într-o formă foarte bună. Abia aştept să mergem la Cluj, nu am fost niciodată şi am auzit că şi sala este superbă. E un eveniment foarte mare pentru noi, în sferturi deja, luptăm pentru locuri cât mai sus în clasamentul Fed Cup. Avem ca adversare o echipă foarte puternică, ele au experienţă în Fed Cup, au câştigat de atâtea ori, dar mie nu mi-e teamă şi nici fetele nu simt acest lucru şi o să ne motivăm una pe alta ca să dăm tot ce putem. Este o presiune, deoarece este un eveniment mare pentru ţara noastră, dar m-am obişnuit să simt presiunea şi încerc să joc şi cu ea. În unele momente am jucat foarte bine când am simţit presiune şi ăsta e un lucru bun. Încerc să mă maturizez cât de mult pot în acest sport şi să fiu cât mai bună”, a mai  declarat Halep.

6 thoughts on “Simona Halep a revenit în ţară: “Am avut foarte multe probleme în ultima perioadă”

Leave a Reply

Top