SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep ar putea cădea pe locul 4 în clasament

Simona Halep ar putea cădea pe locul 4 în clasament

suparare simona halep australian open
suparare simona halep australian open
Simona Halep a parasit terenul cu capul pelcat

Eşecul suferit în primul tur de la Australian Open ar putea-o duce pe Simona Halep în afara podiumului clasamentului WTA.

Simona Halep va avea, în clasamentul care va fi publicat pe 1 februarie, 5.545 de puncte. Ea ar putea fi depăşită până atunci de două dintre urmăritoarele sale. Garbine Muguruza, actuala ocupantă a locului 3, ar putea acumula, dacă ajunge în semifinalele Australian Open, 5.641 puncte.

De asemenea, actuala ocupantă a poziţiei a patra, Agnieszka Radwanska, ar putea să o depăşească pe Simona dacă va ajunge în finala de la Melbourne, caz în care ar acumula 5.730 puncte.De asemenea, o altă jucătoare care ar putea-o depăşi pe Simona Halep este nemţoaica Angelique Kerber, dar numai în cazul în care ar cuceri titlul, ceea ce ar face-o să acumuleze 5.700 de puncte. Pentru a cuceri titlul, Kerber va fi nevoită să o elimine în sferturi pe Garbine Muguruza, care astfel nu ar mai depăşi-o de Simona în ierarhie. De aceea, Simona nu poate cădea mai jos de locul 4 în clasament.

11 thoughts on “Simona Halep ar putea cădea pe locul 4 în clasament

  1. Cei si cele care o blamati pe Simona va aflati sau v-ati aflat cumva pe locul 1 in lume la ceva sau in tara ori la locul de munca ?! Numai Ilie Nastase , Ion Tiriac si Nadia Comanici pot sa emita comentarii pertinente, restul pot sa emita doar comentarii, dar…

  2. din moment ce nu poate cadea mai jos de locul 4 – ceea ce n-ar fi atat de grav – le atrag atentia celor mai tari specialisti in HALEPrognostic sa se pregateasca in vederea “nedoritei” situatii de a-si mentine locul 2 WTA !

Leave a Reply

Top