SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep la revenirea de la Australian Open: “Sper să am parte de susţinerea fanilor în continuare!”

Simona Halep la revenirea de la Australian Open: “Sper să am parte de susţinerea fanilor în continuare!”

simona halep australian open

simona halep australian open
Simona Halep

Eliminată surprinzător în primul tur la Australian Open, Simona Halep a revenit azi acasă. Dacă AICI aţi putut citi o parte dintre declaraţiile ei, iată în continuare şi restul declaraţiilor, în care a vorbit despre  dezamăgirea eliminării de la Australian Open, dar şi despre colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.

Despre eliminarea româncelor: „E surprinzător că nu mai avem românce în turneu, dar se întâmplă. Nu trebuie la fiecare turneu să fim ultimele în competiţie. Nu mi se pare o tragedie. Se întâmplă, mai sunt turnee şi trebuie să rămânem pozitive”.Despre dezamăgirea eliminării la Australian Open: La Wimbledon a fost dezamăgirea mai mare, acum eram bolnavă şi nu eram sută la sută. La Wimbledon eram bine, doar că mental am simţit o presiune foarte mare şi nu am putut să fac faţă. Acum a fost totul pe sănătate. Nu am fost pregătită pentru că am avut foarte multe probleme în ultima perioadă. Nu vreau să găsesc scuze, dar din cauza răcelii, din cauza problemelor cu stomacul dinainte să plec, tendonul, toate la un loc nu m-au lăsat să fac ceea ce puteam pe teren. Nu vreau să-mi găsesc scuze, trebuie să-mi revin. Înainte să plec am avut o infecţie şi nu m-am antrenat o perioadă. Nu am fost foarte bine pregătită, dar am crezut că o să-mi treacă şi o să-mi revin. Chiar eram pe antibiotice când am plecat. Antrenorul a înţeles, a văzut şi el, pentru că a fost zi de zi lângă mine şi a văzut cât de greu mi-a fost”.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2018: Irina Begu este în turul secund. Simona Halep şi-a aflat adversara

Despre fanii care o mai şi critică. „Eu îi iubesc pe toţi. Se întâmplă să mă şi critice, au dreptate în multe chestii, probabil, dar ei nu ştiu tot ce se întâmplă în interiorul echipei mele, nu sunt tot timpul sănătoasă să joc sută la sută. Le mulţumesc celor care mă susţin chiar dacă pierd. În tenis nu se poate termina egal, aşa că cineva trebuie să piardă. În unele meciuri sunt eu, în altele e adversara. Aşa că eu merg înainte şi sper să am parte şi de susţinerea lor în continuare”.

Despre o eventuală cădere în clasament. „Nu mi-e teamă, vreau doar să-mi revin, să fiu sănătoasă şi să joc ceea ce ştiu şi ceea ce pot în mod normal. O să vină şi punctele, o să vină şi turneele bine jucate. Simt că am şansa mea, dar nu vreau să mă gândesc la nimic prea mare”.

Despre colaborarea cu Darren Cahill. „Nu există nici un pericol privind colaborarea cu antrenorul meu, abia am început, ne înţelegem foarte bine şi nu am de gând să-l schimb”.

4 thoughts on “Simona Halep la revenirea de la Australian Open: “Sper să am parte de susţinerea fanilor în continuare!”

Leave a Reply

Top