SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep SE RETRAGE până în martie! Se va opera la nas!

Simona Halep SE RETRAGE până în martie! Se va opera la nas!

simona halep australian open
simona halep australian open
Simona Halep

Simona Halep a făcut azi cel mai dureros anunț posibil! Se va retrage, din motive medicale, din activitate până în luna martie!

Iată anunțul oficial al Simonei Halep. Ea nu va juca nici la Fed Cup, nici la Doha, nici la Dubai! Momentul e foarte prost ales, pentru că nu își va apăra o groază de puncte, ea fiind campioana de la Dubai. De asemenea, absența Simonei de la Cluj e o importantă lovitură de imagine pentru tenisul românesc în vederea meciului cu Cehia, din Fed Cup.

Dar când e vorba de sănătate, nu trebuie să punem la îndoială decizia sportivului. Iată în continuare comunicatul, în care Simona vorbește de problemele de sănătate.

Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale.

Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă.
Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar daca am fost sub tratament antibiotic.
Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam.
La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.
Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%.
Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells.
Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună.
Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză.
În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună.”

9 thoughts on “Simona Halep SE RETRAGE până în martie! Se va opera la nas!

    1. invidie,rautate sau prostie!banii cistigati de Simona sunt ai ei si din munca ei ,nu furati ,nu cistigati altfel ,lasati-o in pace,poate sa nu mai joace deloc,nu-i da nimeni de mincare!Sanatate Simona!

  1. CU ACEASTA NEFERICITA OPERATIE CRED CA PICI RAU DE TOT IN CLASAMENT DE UNDE NU CRED CA MAI REVII IN TOP DAR SANATATEA E PE PRIMUL LOC ASA CA ITI DORESC SA TE FACI BINE DESI SUNT DEZAMAGITA DE CADEREA PE CARE O VEI SUFERI SI NU VOM AVEA JUCATOARE IN TOP

Leave a Reply

Top