SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Sydney 2016: Andreea Mitu joacă mâine în calificări, după un zbor de 7.400 km

Sydney 2016: Andreea Mitu joacă mâine în calificări, după un zbor de 7.400 km

shenzhen andreea mitu

shenzhen andreea mitu
Andreea Mitu

Andreea Mitu nu are momente de pauză. După ce a pierdut semifinala de dublu de la Shenzhen, ea se va urca în primul avion spre Sydney, unde mâine va juca în calificări!

După eliminarea dramatică din semifinalele de dublu de la Shenzhen, Andreea Mitu nu a avut timp să se dezmeticească. Ea e înscrisă și în calificările turneului WTA de la Sydney care încep vineri și unde ea va juca împotriva Monicăi Puig, din Puerto Rico.

Distanța dintre Shenzhen și Sydney este de 7.440 de kilometri, iar dacă zboară cu Shenzhen Air face în jur de 12 ore, din ce am văzut pe net. Dar cum nu sunt agenție de turism, sper ca ea să se fi descurcat mai bine ca mine și să fi găsit o rută ceva mai rapidă.

Revenind la calificările de la Sydney, trebuie spus că în cazul unei victorii în fața lui Puig, Andreea va juca în turul secund contra învingătoarei meciului dintre favorita 2, Varvara Lepchenko (care acum joacă în sferturi la Brisbane) și belarusa Aliaksandra Sasnovich.

3 thoughts on “Sydney 2016: Andreea Mitu joacă mâine în calificări, după un zbor de 7.400 km

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close