SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Sydney 2016: Semifinala Simona Halep – Svetlana Kuznetsova e joi dimineaţă, la ora 7.00

Sydney 2016: Semifinala Simona Halep – Svetlana Kuznetsova e joi dimineaţă, la ora 7.00

sydney simona halep

sydney simona halep
Simona Halep

Ne aşteaptă o nouă dimineaţă plină de emoţii. Semifinala Simonei Halep de la Sydney va avea loc joi dimineaţă, de la ora 7.00

Simona Halep şi Svetlana Kuznetsova vor juca pentru un loc în finala turneului de la Sydney joi dimineaţă, de la ora locală 16.00 (7.00 în românia). Semifinala de la Sydney va fi televizată în direct de DigiSport 2.

Azi, în sferturi, Simona a trecut cu scorul de 6-4, 7-5, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, cap de serie numărul 5, iar Kuzneţova a trecut, de italianca Sara Errani, cu scorul de 7-6 (1), 6-0.

To joi, vor evolua la dublu perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India – cap de serie numărul 4) cu echipa australiană Sam Groth/John Peers, în sferturile de finală, şi cuplul Raluca Olaru/ Yaroslava Shvedova cu Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India – cap de serie 1), acest meci contând pentru semifinale. Ambele partide sunt programate să înceapă la ora 05.00.


5 thoughts on “Sydney 2016: Semifinala Simona Halep – Svetlana Kuznetsova e joi dimineaţă, la ora 7.00

Leave a Reply

Top