SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sydney 2016. Simona Halep: «Nu vreau să mă opresc»

Sydney 2016. Simona Halep: «Nu vreau să mă opresc»

simona halep conferinta presa sydney

simona halep conferinta presa sydney
Simona Halep la conferinta de presa de la Sydney

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Sydney, a susţinut, azi, prima conferinţă de presă în calitate de sfertfinalistă la Sydney.

Simona a fost întrebată, evident, despre accidentare. Iar răspunsul ei a fost încurajator: “Am simţit dureri doar în setul secund. Am încercat să nu mă gândesc prea mult la asta şi, din fericire, în setul decisiv nu am mai simţit nici o durere”, a spus Simona, care a reafirmat că RMN-ul nu a relevat nici o leziune, ci doar o inflamaţie. “Durerea la tendonul lui Ahile a venit şi a plecat, dar nu ştiu când a început să mă doară, nici când a trecut. A trebuit să stau concentrată, să am răbdare şi să încerc să rămân în meci şi să nu mă gândesc prea mult la durere. Ieri, înainte de antrenament, s-a întâlmplat la fel. Cinci minute de durere, cinci fără. Nu ştiu exact ce este. RMN-ul a arătat că am doar o inflamaţie şi pot juca, aşa că voi încerca să fac tot ce pot pentru a fi concentrată în continuare”, a mai spus ea.

Ea a afirmat că nu are de gând să se retragă: “Nu vreau să mă opresc. Abia aştept să întâlnesc adversare puternice”, a declarat Halep, care a dat impresia că îi convine să joace împotriva Karoline Pliskova. “Ştiu cum joacă, aşa că ştiu ce am de făcut pe teren”, a afirmat Halep.

Meciul din sferturile de finală va avea loc miercuri dimineaţă. AICI aflaţi ora.

CITEȘTE ȘI:  Sydney 2016: Simona Halep după eliminarea din semifinale: ”Sunt fericită că nu am mai simțit dureri la picior”

Despre meciul câştigat azi, Simona a spus: “”A fost un meci greu. Mă aşteptam la asta, deoarece o ştiam destul de bine. Este puternică şi loveşte mingea cu tărie. Are un serviciu bun. Totuşi, eu cred că am jucat bine azi. Cred că am fost puternică mai ales în setul al treilea. Am jucat cel mai bun tenis al meu în setul al treilea. În setul al doilea, am făcut un pas în spatele liniei de fund. Poate de aceea m-a dominat. Dar când m-am apropiat de linia de fund şi am lovit mingea devreme, am deschis terenul şi am scurtat punctele”.

Leave a Reply

Top