SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sydney 2016: Simona Halep după eliminarea din semifinale: ”Sunt fericită că nu am mai simțit dureri la picior”

Sydney 2016: Simona Halep după eliminarea din semifinale: ”Sunt fericită că nu am mai simțit dureri la picior”

simona halep conferinta presa sydney
simona halep conferinta presa sydney
Simona Halep la conferința de presa de la Sydney

Eliminată în semifinalele turneului de la Sydney, Simona Halep nu a fost foarte supărată de înfrângere, așa cum era de așteptat.

La finalul semifinale pierdute cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3 în fața Svetlanei Kuznetsova, Simona Halep nu s-a arătat foarte tristă de eșec, așa cum era și normal. Eu chiar cred că nu avea nici un sens să joace două meciuri într-o zi cu multă umezeală, mai ales că de luni urmează Australian Open, acolo unde are șanse mari să ajungă în finală.

La conferința de presă, Simona Halep a declarat: ”Svetlana Kuznetsova a jucat foarte bine, cu mult topspin. Eu am încercat să-mi fac jocul, să fac un meci bun înainte de Australian Open. Sunt bine. Cred că am jucat destul de bine. Dar nu am fost concentrată la fiecare punct. Nu sunt foarte tristă că am pierdut, dar sunt dezamăgită“, a afirmat Halep, care s-a arătat încântată că a putut juca trei meciuri la Sydney, dar și că nu a mai simțit dureri la tendon. ”Sunt fericită că nu am mai simțit dureri la tendon. De asemenea, că am putut juca aici trei meciuri”, a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI:  Rogers Cup: Simona Halep va juca în sferturi cu Radwanska de la ora 20.00. Tot azi joacă și cuplul Begu/ Olaru

One thought on “Sydney 2016: Simona Halep după eliminarea din semifinale: ”Sunt fericită că nu am mai simțit dureri la picior”

Leave a Reply

Top