SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 11 februarie 2016: Justine Henin, oficial în echipa Elinei Svitolina

ȘTIRILE ZILEI, 11 februarie 2016: Justine Henin, oficial în echipa Elinei Svitolina

justine henin

justine henin
Justine Henin

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din ultimele 24 de ore în tenisul mondial.

1. Belgianca Justine Henin revine în tenis, de data asta ca antrenor. Belgianca a fost confirmată ca făcând parte din echipa ucrainencei Elina Svitolina. Ea va lucra din postura de consultant, dar e clar că o jucătoare de valoarea ei nu va sta în urmba cine știe cui. Svitolina și Henin au mai lucrat de probă și în Australia și se pare că ambele au fost mulțumite de cum au decurs lucrurile. Svitolina este clasată pe locul 21 în clasamentul mondial, are 21 de ani și jumătate și la 15 ani a cucerit tilul junioarelor la Roland Garros. Ea are 3 trofee ca senioară în circuitul profesionist.

2. Maria Sharapova s-a retras de la Doha. Steaua Mariei Sharapova pare să fi apus. Rusoaica a acuzat o nouă accidentare la braț și s-a retras și de la Doha. Așa că o vom vedea abia la Indian Wells, dacă totul va decurge bine pentru ea.

3. Americanul John Isner spune că se simte mai bine pe zgură decât în sală. Americanul John Isner s-a hotărât să joace trei turnee pe zgură, deși nu pare a avea profilul unui jucător pe această suprafață: Buenos Aires, Rio de Janeiro și Sao Paulo. El a explicat decizia spunând – surprinzător pentru mulți – că se simte mult mai bine pe zgură decât în turneele disputate în sală.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Horia Tecău, pe covorul roșu la Taste of Tennis

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 11 februarie 2016: Justine Henin, oficial în echipa Elinei Svitolina

Leave a Reply

Top