SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 16 februarie 2016: Justine Henin, prima victorie cu Elina Svitolina

ȘTIRILE ZILEI, 16 februarie 2016: Justine Henin, prima victorie cu Elina Svitolina

justine henin antrenoare elina svitolina

justine henin antrenoare elina svitolina
Justine Henin isi urmareste eleva, pe Elina Svitolina

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Justine Henin a obținut prima victorie de când a intrat oficial în echipa Elinei Svitolina. Ucraineanca Elina Svitolina a învins-o cu scorul de de 6-3, 6-1 pe Jana Cepelova. O victorie pe care aș fi trecut-o cu vederea fără nici un fel de problemă, dacă nu aș fi găsit poza de mai sus cu Justine Henin în tribune, la meciul elevei sale.

2. Ambele finaliste de la St. Petersburg au făcut cam ce se face de la o vreme încoace în circuitul feminin: au pierdut în primul tur al următorului turneu. Roberta Vinci (campioana) și Belinda Bencic (finalista) turneului de la St Petersburg au părăsit competiția de la Dubai în primul tur, învinse de Yaroslava Shvedova, respectiv Jelena Jankovic.3. Finalist duminica trecută la Rotterdam, Gael Monfils a decis să se retragă de la Marseille. Francezul învins de Martin Klizan în finala de la Rotterdam a suferit, cel puțin la nivel declarativ, o accidentare la coapsă și va vedea doar la televizor meciurile, în cazul în care va fi interesat, desigur.

4. Surorile Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan au donat premiul din Taiwan. Surorile Chan au câștigat primul titlu de dublu din acest an la Taiwan Open, după care au făcut un gest pe care foarte puține campioane l-au făcut de-a lungul timpului: a donat banii câștigați – 17.500 de dolari – victimelor cutremurului devastator care a afectat Taiwanul.

5. Juan Martin del Potro revine în cursul serii în activitate. Pentru toți iubitorii tenisului, turneul de la Delray Beach este unul foarte important. Pentru că revine în actualitate unul dintre cei mai mari campioni ai acestui sport – nu neapărat prin rezultate, chiar dacă are un titlu de Grand Slam în palmares – ci mai ales pentru dragostea pe care o are pentru tenis. Nu știu câți alți jucători din lume ar fi făcut sacrificiile lui pentru a reveni de atâtea ori în activitate. El va juca în primul tur contra lui Kudla, iar obiectivul argentinianului pentru acest meci este să termine această partidă.

6. Gilles Simon, eliminat în primul tur la Marseille. Al cincilea favorit al turneului ATP de la Marseille, Gilles Simon, a fost eliminat în primul tur, spre dezamăgirea gazdelor. El a fost învins cu 3-6, 6-3, 7-6 de Gabashvili.

7. Lacrimi și durere pentru brazilieni la Rio. Principala favorită a turneului de la Rio de Janeiro, Teliana Pereira, a părăsit turneul chiar în primul tur. Ea a fost învinsă în două seturi de Petra Martic, din Croația.

2 thoughts on “ȘTIRILE ZILEI, 16 februarie 2016: Justine Henin, prima victorie cu Elina Svitolina

  1. Lacrimi și durere degeaba!! Dacă și Pereira era favorită 1 e clar ce “tare” e concursul feminin!!!!
    Delpo a câștigat!!!
    Bravo,bine-ai revenit!!!! E nevoie de ceva nou, nu că Delpo ar fi nou,dar…..
    Nu am vz meciul Svitolinei,dar am să îl văd pe următorul special pt vrăbiuța mea!!
    Vinci și BB…..mda,cam în aceeași notă ca în ultima vreme,ai dreptate! De ce s-or mai inscrie??!!

Leave a Reply

Top