SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Damaschin > Absentă din Fed Cup din cauza unei accidentări, Alexandra Dulgheru speră să poată reveni pe teren la Acapulco

Absentă din Fed Cup din cauza unei accidentări, Alexandra Dulgheru speră să poată reveni pe teren la Acapulco

alexandra Dulgheru auckland

alexandra Dulgheru auckland
Alexandra Dulgheru la Auckland

Dacă echipa de Fed Cup a României a început la Cluj pregătirile pentru meciul cu Cehia, una dintre jucătorele care ar fi trebuit să fie în oraşul ardelean, Alexandra Dulgheru, va începe recuperarea la Bucureşti.

Din cauza unor probleme la genunchiul stâng, Alexandra a fost nevoită să sară peste meciul cu Cehia, care ar putea aduce o calificare istorică în semifinalele competiţiei. Am stat de vorbă cu ea şi mi-a spus că problemele au apărut chiar la primul turneu de an, cel de la Auckland, unde a fost eliminată în sferturi de Caroline Wozniacki. Cum durerile nu au încetat, la Hobart s-a înscris doar la dublu, pentru a nu forţa, iar la Australian Open a tras de ea, a strâns din dinţi şi a ajuns în turul secund, de unde a fost eliminată de viitoarea campioană, Angelique Kerber.

Ajunsă acasă, Alexandra a fost la medic şi evident că acesta i-a recomandat repaus combinat cu exerciţii de recuperare. „Am fost la doctor acum două zile şi m-a sfătuit să fac repaus neapărat şi cateva săptămâni de reabilitare. Am tras să fiu alături de echipa României şi am pus în balanţă riscurile pe care mi le asum… şi din păcate riscurile sunt prea mari”, a scis Alex pe Facebook.

În plus faţă de aceste informaţii, vă voi spune că dacă totul merge bine, ea va reveni pe teren la Acapulco, turneu programat în perioada 22-27 februarie. Apoi, planul este să meargă la Monterrey, la Indian Wells şi Miami.

CITEȘTE ȘI:  Alexandra Dulgheru a abandonat în optimi la Doha

Eu sper din tot sufletul ca totul să meargă bine, pentru că Alexandra este o jucătoare care iubeşte tenisul mai mult decât vă puteţi imagina.3 thoughts on “Absentă din Fed Cup din cauza unei accidentări, Alexandra Dulgheru speră să poată reveni pe teren la Acapulco

Leave a Reply

Top