SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Elena Bogdan a urcat pe locul 111 la dublu. Iată pozițiile româncelor în clasamentele mondiale

Elena Bogdan a urcat pe locul 111 la dublu. Iată pozițiile româncelor în clasamentele mondiale

elena bogdan rio

elena bogdan rio
Elena Bogdan pe plaja din Rio

Fiind luni, WTA a publicat și clasamentele de simplu și de dublu. Evident că mari modificări nu au avut loc în cazul româncelor, nefiind mari competiții cu participarea compatrioatelor noastre. Totuși, merită remarcat saltul Elenei Bogdan la dublu.

O să încep cu simplu, acolo unde Simona Halep a rămas pe 3. E urmată de Irina Begu, care a urcat un loc, până pe 33, de Monica Niculescu, care staționează pe 37 și de Alexandra Dulgheru, care a coborât două poziții și e acum pe 56. Andreea Mitu a urcat două locuri și e pe 102, fiind urmată de Patricia Țig, care a urcat tot două locuri și e acum pe 122. În top 200 le mai avem pe Ana Bogdan, care a coborât 6 locuri și e pe 160, dar și pe Sorana Cîrstea, care a coborât cinci locuri și e pe 199.

La dublu, liderul româncelor e Monica Niculescu, care a urcat două locuri și e pe 30. E urmată de Irina Begu, care a urcat o poziție și e pe 33 și de Raluca Olaru, care a urcat un loc și e pe 44.

Calificarea în sferturile de finală de la St. Petrersburg i-a adus Elenei Bogdan un salt foarte important, de 21 de locuri, ea ajungând acum pe 111 în lume.

Leave a Reply

Top