EXCLUSIV: Imagini cu Monica Niculescu la players party în St. Petersburg

monica niculescu st petersburg players party

Monica Niculescu la St. Petersburg players party

Monica Niculescu nu a avut deloc pauză după meciul cu Cehia din Fed Cup. Ea a zburat de lal Cluj la St. Petersburg, unde a avut zile pline.

Ieri, Monica a învins-o în primul tur pe o rusoaică intrată cu wild-card, iar azi va juca în turul inaugural al probei de dublu, unde face pereche cu nemțoaica Laura Siegemund. Favorite 4, ele vor juca împotriva unei perechi 100% românești, Patricia Țig și Raluca Olaru.

Rămânând la programul zilei, mai trebuie spus că Patricia Țig joacă azi și la simplu, contra Elenei Vesnina. Patricia a intrat pe tablou din postura de Lucky Loser.

Acum să revin la Monica. Ea a debutat marți în concurs, dar luni seara a avut prima acțiune: petrecerea jucătoarelor. Ținută într-un hotel, players party a avut de toate, de la prezentare de modă la un dans kazak făcut de prezentator. Vedeți în acest articol două fotografii exclusive cu Monica Niculescu la această petrecere, la care a îmbrăcat rochia primită de la Eli Lăsnean cu ocazia dineului oficial din Fed Cup. Evident că, plecând direct de la Cluj, doar pe ea o avea în bagaj, plus că s-a potrivit cu evenimentul.monica niculescu st petersburg players party

Monica Niculescu pe ”covorul rosu” la St. Petersburg


About Andrei Constantinescu