SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > FED CUP: Meciul România – Germania va avea loc la CLUJ!

FED CUP: Meciul România – Germania va avea loc la CLUJ!

tenis cluj fed cup

tenis cluj fed cup
7.000 de oameni au asistat la meciurile de la Cluj

Federația Română de Tenis a decis ca meciul dintre România și Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup să aibă tot la Cluj. De data aceasta pe zgură. Locul și suprafața au fost alese de căpitanul nejucător și de tenismene.

Iată comunicatul oficial al Federației Române de Tenis, care merită lăudată pentru rapiditatea cu care a luat decizia.

România – Germania, meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, se va juca la Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie 2016. Acesta este anunțul făcut de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.

”Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale: Helga Masthoff – Virginia Ruzici 6-3, 6-2, Helga Hosl – Mariana Simionescu 6-3, 6-3, Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff – Judith Gohn/Virginia Ruzici 6-3, 1-6, 6-3.

8 thoughts on “FED CUP: Meciul România – Germania va avea loc la CLUJ!

Leave a Reply

Top