SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Fed Cup Romania – Cehia: Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru, în haine de polițist și pompier (FOTOGALERIE)

Fed Cup Romania – Cehia: Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru, în haine de polițist și pompier (FOTOGALERIE)

fed cup politia romana tenis

fed cup politia romana tenis
Echipa Fed Cup a Romaniei in mijlocul pompierilor, polițistilor și jandarmilor

Prezența la Cluj a echipei de Fed Cup a României a dus la o adevărată efervescență în rândul forțelor de ordine. După ce ieri au fost vizitate la sală de reprezentanți ai armatei, azi a fost rândul polițiștior, jandarmilor și pompierilor să le facă o vizită.

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru au avut parte de o surpriză tare plăcută înaintea antrenamentului de după-amiază. În sala din Cluj au sosit reprezentanți ai poliției, jandarmeriei și pompierilor, care au vrut să le încurajeze pe fete, să le dea mici cadouri și, evident, să facă fotografii cu ele.

Normal, nici jucătoarele noastre nu s-au lăsat mai prejos, distrându-se pe cinste în preajma oamenilor care pun siguranța semenilor mai presus de a lor personală. Nu pot decât să mă bucur că astfel de inițiative au loc și nu pot decât să mă bucur că fetele au gustat din plin de fiecare clipă de relaxare în prezența oamenilor legii sau a salvatorilor. Succesele, spiritul de echipă, se clădesc în special în astfel de momente. Felicitări tuturor pentru inițiativă!

Iată mai jos mai multe fotografii de la această întâlnire emoționantă. Nu o să vă spun cine este în fiecare poză pentru că mi-e greu să cred că cineva în România nu le știe pe cele cinci fete de aur (aici am inclus-o și pe Alina Tecșor Cercel, căpitanul nejucător, cea fără de care nimic din parcursul de până acum nu ar fi fost posibil). Important este că fetele zâmbesc, că s-au simțit bine și au mai ieșit din tensiunea întâlnirii cu Cehia. Hai România!

Fotografiile au fost făcute, pentru Federația Română de Tenis, de Radu Pădurean.

[portfolio_slideshow id=73753]



2 thoughts on “Fed Cup Romania – Cehia: Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru, în haine de polițist și pompier (FOTOGALERIE)

Leave a Reply

Top