SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTOGALERIE: Imagini cu Simona Halep de la lansarea noii campanii Dorna – “Grijă pentru Copii”

FOTOGALERIE: Imagini cu Simona Halep de la lansarea noii campanii Dorna – “Grijă pentru Copii”

dorna grija pentrun copii simona halep portret

dorna grija pentrun copii simona halep portret
Simona Halep

Noua campanie “Grijă pentru Copii”, desfășurată în parteneriat cu organizația Salvați Copiii România și susținută de tenismena Simona Halep, a fost lansată azi, în cadrul unui eveniment desfășurat în București, la Teatrul naţional.

Campania Dorna – “Grijă pentru Copii” 2016 se va desfășura până la finalul lunii aprilie, sub mesajul „Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”. Început în 2013, proiectul susținut de Fundația Salvați Copiii s-a materializat până acum în dotarea a 40 de maternități și secții de neonatologie cu echipament de specialitate.

„Mă bucur să fac parte în continuare din acest proiect care îmi este foarte aproape de suflet. Acești copii au nevoie de timp mai mult decât oricare dintre noi și îmi doresc să-i ajut să-l câștige. Anul acesta îi îndemn pe toți susținătorii mei să meargă și mai departe și să devină, alături de mine, ambasadori ai acestei cauze. Hai să donăm copiilor născuți prematur timp pentru viață!”, a declarat, joi, Simona Halep, numărul 3 în clasamentul WTA.

Campania contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România. Copiii născuți prematur pot petrece până la 3 luni în incubatoare, pentru a ajunge la parametrii normali de viață, iar în această perioadă, fiecare secundă poate face diferența dintre viață și moarte, potrivit Salvați Copiii România.

Mecanismul campaniei e simplu şi toată lumea poate contribui la dotarea spitalelor: Pe site-ul www.dorna.ro, cei care aleg să doneze timp, o pot face în două feluri – urmărind clipul de susţinere a campaniei sau creându-şi propriul clip de susţinere. Dorna va aduna secundele donate prin vizionarea clipurilor de susţinere, iar de fiecare dată când se cumulează echivalentul a trei luni, va dona câte un echipament de specialitate dedicat îngrijirii copiilor născuţi prematur.

Iată în continuare imagini pe care le-am făcut azi, cu Simona Halep la lansarea acestei noi campanii.


[portfolio_slideshow id=74159]

Top