SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > ITF Sao Paulo: Andreea Mitu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, victorii în primul tur

ITF Sao Paulo: Andreea Mitu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, victorii în primul tur

andreea mitu sao paulo antrenament

andreea mitu sao paulo antrenament
Andreea Mitu aleargă la Sao Paulo spre Top 100

Turneul de la Sao Paulo, competiție care este dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari, este unul la care româncele participă în număr mare. Din fericire, toate cele trei intrate în primul tur, au trecut în optimi.

Andreea Mitu a reușit să câștige, în sfârșit, un meci de simplu în 2016, ceea ce poate reprezenta un nou start pentru sportiva noastră. Ea a învins-o cu scorul de 6-4, 6-0 pe Gaia Sanesi, din Italia. În optimi, Mitu, care e principala favorită a turneului, va juca împotriva unguroaicei Reka-Luca Jani.

Ana Bogdan a reușit, de asemenea, să se califice în optimile de finală. Ea a învins-o în primul tur cu scorul de 6-3, 6-3 pe o altă italiancă, Nastassja Burnett, care venise din calificări. Următoarea adversară a Anei, care e cap de serie numărul 3, va fi Paula Badosa Gibert, din Spania.

În fine, Sorana Cîrstea, care se simte în Brazilia ca acasă, a învins-o în primul tur cu scorul de 6-1, 6-2 pe Yvonne Cavalle-Reimers, din Spania, care venise din calificări. În turul secund, Sorana, care e cap de serie numărul 8, va juca împotriva italiencei Martina Caregaro.

2 thoughts on “ITF Sao Paulo: Andreea Mitu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea, victorii în primul tur

Leave a Reply

Top