SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu a devenit a doua româncă în clasamentul WTA. Iată ce poziții ocupă jucătoarele noastre

Monica Niculescu a devenit a doua româncă în clasamentul WTA. Iată ce poziții ocupă jucătoarele noastre

monica niculescu tenis romania

monica niculescu tenis romania
Monica Niculescu

În tenis, rezultatele bune nu rămân ”nepedepsite”. Așa s-a întâmplat și în cazul Monicăi Niculescu, a cărei calificare în turul trei la Doha a dus-o pe locul 34 în lume.

Monica Niculescu a devenit a doua româncă din clasamentul mondial, urcând trei poziții, până pe 34 WTA. Ea a depășit-o pe Irina Begu, care din cauza accidentării suferite la genunchi a ratat turneele din ultima lună și care staționează pe 36. Liderul jucătoarelor noastre e în continuare Simona Halep, care a căzut o poziție, așa cum ați aflat din timp, ocupând acum locul 5 în lume. În top 100 o mai avem și pe Alexandra Dulgheru, care a coborât 10 poziții și care ocupă acum locul 67 în lume. Ea va participa săptămâna aceasta la Monterrey, primul ei turneu după o lună în care s-a luptat cu accidentările.Între locurile 100 și 200 avem patru tenismene. Andreea Mitu a coborât 3 locuri și e acum pe 110. Ea e urmată de Patricia Țig, care a coborât două poziții și e acum pe 128, de Sorana Cîrstea, care a coborât tot două locuri și e acum pe 155, dar și de Ana Bogdan, care a coborât 6 poziții, până pe 162 în lume.

În Top 300 le mai avem pe Mihaela Buzărnescu, care staționează pe 204, pe Cristina Dinu, care a urcat o poziție și e acum pe 223, și pe Alexandra Cadanțu, care staționează pe 233.

Merită remarcat și saltul de 44 de locuri reușit de Gabriela Ruse, care ocupă acum poziția 455 în lume. Ea tot câșitgă turnee la simplu și la dublu în Antalya, așa că progresul ei în clasament e sigur și săptămânal.

7 thoughts on “Monica Niculescu a devenit a doua româncă în clasamentul WTA. Iată ce poziții ocupă jucătoarele noastre

Leave a Reply

Top