SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep despre operație: ”Am anulat-o cu o zi înaintea intervenției chirurgicale. Dar operația e necesară”

Simona Halep despre operație: ”Am anulat-o cu o zi înaintea intervenției chirurgicale. Dar operația e necesară”

simona halep conferinta autografe dorna
simona halep conferinta autografe dorna
Simona Halep a dat si cateva autografe ziaristilor

Simona Halep a vorbit azi, la conferința de presă organizată de Dorna și ”Salvați Copiii”, despre operația de deviație de sept și despre necesitatea efectuării ei.

Simona Halep a dezvăluit că a  anulat operația la nas cu o zi înaintea efectuării ei: „Am anulat operaţia cu o zi înaintea efectuării ei, pentru că mi-am dorit să joc la Cluj şi simteam că e momentul să trec un pic pragul problemelor. Am jucat la Cluj, am prins încredere pentru că am rezistat aproape trei ore la primul meci şi 3 ore a doua zi”, a povestit Simona.CITEȘTE ȘI: Simona Halep despre meciul cu Germania: “M-am bucurat că jucăm cu ele, că jucăm acasă”

Ea a mai spus că se gândește că ar trebui să facă această operație anul acesta, dar că nu știe exact când. ”Acum știu că nu voi face această operație în viitorul apropiat. E o deviaţie de sept, cum au multe persoane, dar mi-e necesară pentru a putea respira mai bine, din ce mi-au spus medicii. Acum sunt bine din punct de vedere mental, fizic, şi nu as vrea să întrerup din nou, pentru că am avut o perioadă in care nu m-am antrenat aproape deloc. Eu mă gândesc să fac operația anul acesta, dar nu ştiu exact când”, a spus Simona Halep.

AICI aveți imagini de la conferința de presă la care a fost azi Simona Halep.

One thought on “Simona Halep despre operație: ”Am anulat-o cu o zi înaintea intervenției chirurgicale. Dar operația e necesară”

Leave a Reply

Top