SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep a dezvăluit de ce a avut probleme la tendon. Motivul e incredibil de-a dreptul

Simona Halep a dezvăluit de ce a avut probleme la tendon. Motivul e incredibil de-a dreptul

simona halep conferinta presa dorna

simona halep conferinta presa dorna
Simona Halep la conferinta de presa Dorna si Salvati Copiii

Nu îmi plac titlurile cu ”incredibil”, dar de data asta, veți vedea, acest scurt articol își merită acest cuvânt. Simona Halep a trecut pe lângă o accidentare gravă dintr-un motiv la care nu se gândea nimeni.

Simona Halep a dezvăluit azi, la conferința de presă organizată de Dorna și ”Salvați Copiii”, de ce a tot avut probleme cu tendonul în acest început de an. Îi dau cuvântul Simonei: ”Am jucat cam doi ani cu bandaje la gleznă şi din cauza asta am o problemă la tendon, pentru că mi-au presat tendonul!”, a dezvăluit ea, iar acest lucru mi se pare mie incredibil. Adică într-o lume atât de prefesionistă cum se poate întâmpla una ca asta?

CITEȘTE ȘI: Simona Halep vorbește despre operația la nas.

Veștile bune sunt că și-a dat seama, iar problema s-a remediat cât de cât: ”Din ianuarie anul acesta am renunțat la ele. Am avut un pic de teamă după ce le-am lăsat, pentru că puteam să fac entorsă uşor. Dar nu s-a întâmplat acest lucru, iar acum am prins încredere și joc fără. O să joc fără bandaje şi voi lucra să întăresc gleznele. Trebuie să le lucrez şi sper să nu mai am probleme”, a mai declarat Simona.

Dacă vă întrebați de unde până unde i-a venit Simonei să vorbească despre acest lucru la conferință, e bine de menționat că a fost un răspuns la o întrebare la timpul pe care îl petrece bandajându-și picioarele.

AICI vedeți imagini cu Simona Halep la conferinta de presă organizată de Dorna si Salvati Copiii.

Eu nu sunt specialist să știu dacă bandajele strică tendoanele, nici cine ar fi trebuit să-i spună Simonei că nu e bine să joace bandajată atâta timp, dar ceea ce am auzit chiar m-a pus pe gânduri, pentru că nu credeam că într-un sport atât de profesionist se poate persista într-un ”tratament” care face rău și nimeni să nu își dea seama de asta timp de doi ani!CITEȘTE ȘI: Simona Halep a explicat de ce meciul de Fed Cup cu Germania se va juca la Cluj, pe zgură.

Leave a Reply

Top